Πολιτική

Τσίπρας: Η ζωή των πολιτών με τον κ. Μητσοτάκη θυμίζει survivor

Τσίπρας: Η ζωή των πολιτών με τον κ. Μητσοτάκη θυμίζει survivor
Τσίπρας: «Η ζωή των πολιτών με τον κύριο Μητσοτάκη θυμίζει, πλέον, survivor. Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε ο κ. Τσίπρας

Από τη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως πλέον η ζωή των πολιτών με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμίζει survivor.

«Η ζωή των πολιτών με τον κύριο Μητσοτάκη θυμίζει, πλέον, survivor. Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε ο κ. Τσίπρας στη δήλωση που έκανε κατά την περιοδεία του και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι 9 μήνες λεηλασίας με τις τιμές διπλάσιες και τετραπλάσιες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Σήμερα βλέπουμε τη βενζίνη να σκαρφαλώνει σχεδόν στα 2,5 ευρώ, βλέπουμε τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει σε διψήφια νούμερα, πάνω από 10%, έχουμε να τον δούμε από το 1994. Και την ίδια στιγμή βλέπουμε το πάρτι να συνεχίζεται, η λεηλασία στο δημόσιο πλούτο, τα golden Boys να παίρνουν παχυλούς μισθούς, οι ιδιώτες στην ενέργεια να βγάζουν ουρανοκατέβατα κέρδη, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν λογαριασμούς, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το μήνα.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη και όλο τον κόσμο που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νέους ανθρώπους να βάλουν ένα λιθαράκι για να μπει ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη. Τους καλούμε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, είτε είναι μέλη, είτε δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, προκειμένου να δώσουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Δεν έχει να κάνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Έχει να κάνει με το αύριο του τόπου. Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους, αλλά, κυρίως, να πάρουν το αύριο του τόπου στα χέρια τους, στέλνοντας το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη».

Προσαγωγή μιας γυναίκας για φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα

Δεν έλλειψαν ωστόσο και τα απρόοπτα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη. Μια γυναίκα επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο η άνδρες ασφάλειας του προέδρου την απομάκρυναν και αργότερα προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments