Ελλάδα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίστηκε η πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη με κοκαΐνη

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αποφυλακίστηκε η πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη με κοκαΐνη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο εισαγγελέας έκανε δεκτή την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράητσής της και διατάχθηκε η αποφυλάκισή της

Αέρα ελευθερίας αναπνέει τις τελευταίες ώρες το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Power of love», Έλενα Πολυχρονοπούλου, η οποία πέρασε την πόρτα εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού.

Είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφο της, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει, επίσης, προφυλακιστεί.

Το 29χρονο μοντέλο παρέμεινε στις φυλακές για 8 μήνες καθώς είχε προφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο του 2021, μαζί με τον σύντροφό της, για υπόθεση ναρκωτικών. Μετά από 8 μήνες παραμονής σήμερα έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κρατήσεως και διατάχθηκε η αποφυλάκισή της.

«Το ξέραμε ότι ήταν από την αρχή αθώα. Δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος ενοχής της. Μηδενίζουμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας» , είπε η μητέρα της, η οποία την περίμενε στην έξοδο, ενώ και η 29χρονη σε δηλώσεις της υποστήριξε την αθωωότητά της και ευχαρίστησε την οικογένεια και τους δικηγόρους της που ήταν δίπλα της όλο αυτό το διάστημα.

Η είδηση για την αποφυλάκιση της 29χρονης έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα (σ.σ. 12.05.2022), μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments