Ελλάδα

Ελληνικός τουρισμός – TUI: Αυξημένο το τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και το 2023

Ελληνικός τουρισμός – TUI: Αυξημένο το τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και το 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Προνομιακή θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών καταλαμβάνει η Ελλάδα, ενώ το ενδιαφέρον είναι έντονο και για την τουριστική περίοδο του 2023

Ισχυρά θεμέλια και για την επόμενη τουριστική σεζόν βάζει η Ελλάδα, καθώς είναι έντονο ενδιαφέρον των ταξιδιωτών τόσο για την τρέχουσα όσο και για την επόμενη τουριστική σεζόν επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η TUI.

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η προετοιμασία και οι προοπτικές για την τουριστική περίοδο του 2023, αλλά και τα δεδομένα που διαμορφώνονται στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Στη διάρκεια των εργασιών της εκδήλωσης, τα στελέχη της TUI είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους ξενοδόχους για την προνομιακή θέση πλέον του ελληνικού τουρισμού στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Τα υψηλά στάνταρ που τήρησαν τα ελληνικά ξενοδοχεία τα δύο χρόνια της πανδημίας και η πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων σε συνδυασμό με τα ελάχιστα κρούσματα, είχαν καθοριστική σημασία για την προτίμηση αυτή.

Εκατόν εβδομήντα ξενοδόχοι από όλη τη χώρα και την Κύπρο ενημερώθηκαν από τα κορυφαία στελέχη της TUI για τις προοπτικές που ανοίγονται στη φετινή τουριστική σεζόν από τις κύριες αγορές που αφορούν την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, αλλά και τη Σκανδιναβία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments