Πολιτική

Μίλτος Χατζηγιαννάκης στο pagenews.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ξεκινά ισχυρός τον αγώνα της προοδευτικής διακυβέρνησης

Μίλτος Χατζηγιαννάκης στο pagenews.gr: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ξεκινά ισχυρός τον αγώνα της προοδευτικής διακυβέρνησης
Δήλωση του Μίλτου Χατζηγιαννάκη βουλευτή Ευβοίας και αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών, υπεύθυνου για την Αυτοδιοίκηση, του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Στις 15 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεκινά ισχυρός τον αγώνα της προοδευτικής διακυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει καταφέρει τα τελευταία δέκα χρόνια να αποτελεί τον μεγάλο εκφραστή του προοδευτικού πόλου στην χώρα μας και να είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας που άφησε γεμάτα δημόσια ταμεία με την κοινωνία όρθια και τη χώρα ισχυρή στη διεθνή σκηνή.

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η ώρα συστράτευσης με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Όσο περισσότερες και περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο ισχυρό θα είναι το μήνυμα της δυσαρέσκειας προς την πιο αντιλαϊκή κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την κυβέρνηση που έχει αφήσει τους πολίτες εντελώς απροστάτευτους, που βλέπει τα αρνητικά ρεκόρ στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στα καύσιμα, στα είδη πρώτης ανάγκης, στα ενοίκια να σπάνε εδώ και μήνες καθημερινά και μοναδικό της μέλημα είναι η προστασία των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Είναι η ώρα να τους στείλουμε τον λογαριασμό, να τους στείλουμε ένα παλλαϊκό αίτημα για πολιτική αλλαγή, για την προοδευτική διακυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η εκλογική διαδικασία για την απευθείας εκλογή του Προέδρου και της Κ.Ε. από τα μέλη αποτελεί την αφετηρία μετασχηματισμού μας, αντιστοιχίζοντας την κομματική δυναμική με την κοινωνική δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Με πολύτιμη παρακαταθήκη την κυβερνητική εμπειρία της περιόδου 2015-2019, με ωριμότητα, με πρόγραμμα και με γνώμονα τις αγωνίες και τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας είμαστε πεπεισμένοι πως μαζί με τον ελληνικό λαό μπορούμε και πάλι να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά που άναψαν για άλλη μια φορά οι καταστροφικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 15 του Μάη ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται υπόθεση των πολιτών. Με φρέσκες ιδέες και με ισχυρή εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα, ώστε το μήνυμα της αλλαγής και της προοδευτικής διακυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα.

*Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης είναι βουλευτής Ευβοίας και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments