Διεθνή

Λαβρόφ: Όλοι θα υποφέρουν από τον ολοκληρωτικό “υβριδικό” πολέμο της Δύσης στη Ρωσία

Λαβρόφ: Όλοι θα υποφέρουν από τον ολοκληρωτικό “υβριδικό” πολέμο της Δύσης στη Ρωσία

Πηγή Φωτογραφίας: Ria Novosti

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας σημείωσε πως οι δυτικές προσπάθειες απομόνωσης της Ρωσίας είναι καταδικασμένες να αποτύχουν
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα αισθανθεί τις συνέπειες του υβριδικού πολέμου της Δύσης εναντίον της Ρωσίας.
“Η Δύση έχει κηρύξει έναν ολοκληρωτικό υβριδικό πόλεμο εναντίον μας, και είναι δύσκολο να προβλέψουμε πόσο θα διαρκέσουν όλα αυτά, ωστόσο είναι σαφές ότι όλοι θα αισθανθούν τις συνέπειες, ανεξαιρέτως”, ανέφερε, σε ομιλία του σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής.
Ο Λαβρόφ υπογράμμισε τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση κατά της Μόσχας και αποπειράθηκε να εμφανίσει τη Ρωσία ως τον στόχο και όχι τον δράστη μιας επίθεσης.

«Κάναμε τα πάντα για να αποφύγουμε μια απ’ ευθείας σύγκρουση – όμως τώρα που η πρόκληση έγινε, εμείς φυσικά την αποδεχθήκαμε. Ξέρουμε από κυρώσεις: υπήρχαν πάντα με τη μια ή την άλλη μορφή».

Οι προσπάθειες της Δύσης να απομονώσει τη Ρωσία είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, υποστηρίξε ο Λαβρόφ, ενώ υπογράμμισε τη σημασία των σχέσεων της Ρωσίας με την Κίνα, την Ινδία, την Αλγερία και τις χώρες του Κόλπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments