Lifestyle

Marilyn Monroe: Ο σκηνοθέτης βάζει τα πράγματα στη θέση του για την νέα ταινία

Marilyn Monroe: Ο σκηνοθέτης βάζει τα πράγματα στη θέση του για την νέα ταινία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Marilyn Monroe: Η Ana de Armas θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία 'Blonde' που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη του 2022.

Η νέα ταινία για τη ζωή της Marilyn Monroe θα προσβάλει πολλούς, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Andrew Dominic.Όπως είπε ο σκηνοθέτης του ‘Blonde’ στην οποία πρωταγωνιστεί η Ana de Armas η φετινή χρονιά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή για την κυκλοφορία της ταινίας.

“Εάν είχε βγει πριν μερικά χρόνια, θα είχε συμπέσει με το κίνημα #MeToo και θα ήταν μια έκφραση όλων αυτών των ζητημάτων” είπε ο 54χρονος σκηνοθέτης στο περιοδικό Vulture ενώ πλέον “είμαστε σε μια στιγμή που, πιστεύω, οι άνθρωποι είναι πολλοί αβέβαιοι για το που βρίσκονται τα όρια”.

Όπως είπε “είναι μια ταινία που κολυμπάει σε πολύ αμφίβολα νερά γιατί δεν πιστεύω ότι θα είναι όπως οι άνθρωποι θέλουν να την δουν. Υπάρχουν πράγματα μέσα στην ταινία που μπορούν να προσβάλουν τον καθένα”.

Ο Dominic παραδέχτηκε ότι τον εξέπληξε το γεγονός ότι η ταινία του κρίθηκε κατάλληλη για κοινό άνω των 17 ετών “για σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου” εξηγώντας ότι “πιστεύω ότι χρωματίσαμε ανάμεσα στα όρια. Αλλά αν έχεις μια ομάδα αντρών και γυναικών σε ένα συμβούλιο που μιλούν για σεξουαλική συμπεριφορά, ίσως οι άντρες ανησυχούν για το τι θα πιστέψουν οι γυναίκες. Είναι μια περίεργη εποχή. Δεν είναι εικόνες μιας ευτυχισμένης σεξουαλικότητας. Είναι εικόνες καταστάσεων που είναι ασαφείς”. Όπως είπε “Από τη μία πλευρά, εάν είχα την επιλογή, θα προτιμούσα να δω μια ταινία για άνω των 17 ετών για την Marilyn Monroe. Γιατί ξέρουμε πως η ζωή της ήταν στα άκρα, ξεκάθαρα από τον τρόπο που τέλειωσε”.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταινία του παρουσιάζει τον αντίκτυπο που είχε η δόξα στη ζωή της θρυλικής σταρ:

“Η ιδέα πίσω από το Blonde είναι ότι παρουσιάζει το δράμα της παιδικής της ηλικίας και όλα τα ψέματα που κουβαλάει στην ενήλικη ζωή της βλέποντας τον κόσμο μέσα από αυτά και διαχωρίζοντας το δημόσιο προφίλ της που αγαπιέται και την προσωπική της ζωή που δεν είχε ελπίδα οικειότητας. Δεν βλέπει τον εαυτό της στην πραγματικότητα, βλέπει τον εαυτό της”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments