Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Του σέρβιραν… χλωρίνη αντί για νερό

Θεσσαλονίκη: Του σέρβιραν… χλωρίνη αντί για νερό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Ένας 43χρονος στη Θεσσαλονίκη μήνυσε υπεύθυνο νυχτερινού κέντρου, καθώς ότι το εμφιαλωμένο νερό που κατανάλωσε εντός του καταστήματος είχε καυστική γεύση

Ένας 43χρονος στη Θεσσαλονίκη μήνυσε υπεύθυνο νυχτερινού κέντρου, καθώς ότι το εμφιαλωμένο νερό που κατανάλωσε εντός του καταστήματος είχε καυστική γεύση. Ο ίδιος ένιωσε ένα «κάψιμο», όπως περιέγραψε στην μήνυσή του, κάνοντας λόγο για «γεύση… χλωρίνης».

Λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι καλά στην υγεία του.

Σε συνέχεια της μήνυσης που κατέθεσε (μετά τις ιατρικές εξετάσεις) συνελήφθη ο 55χρονος υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα, με την προσκόμιση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων σε δείγμα του υγρού που κατανάλωσε, αλλά και του ιατρικού φακέλου του καταγγέλλοντος.

Το περιστατικό συνέβη, το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος διασκέδαζε με την παρέα του στο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 44χρονου – Άρπαζε τσάντες με κλεμμένες μηχανές

Ένας 44χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να επιβαίνει σε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα στη Θεσσαλονίκη. Από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι ο 44χρονος με την κλεμμένη μοτοσικλέτα είχε προβεί σε δύο αρπαγές τσαντών και μία απόπειρα αρπαγής τσάντας στο κέντρο της πόλης, στις 13 και 14/5 ενώ στις 11 και 12 του μηνός είχε προβεί σε ακόμη τέσσερις αρπαγές τσαντών στην περιοχή της Καλαμαριάς με άλλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει την προηγούμενη μέρα από την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στις παθούσες. Ο 44χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές κατά συρροή, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments