Αθλητισμός

Ναδάλ: Πανέτοιμος για το Roland Garros

Ναδάλ: Πανέτοιμος για το Roland Garros

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ναδάλ: Ο Ράφα Ναδάλ, είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο Roland Garros, όπως τουλάχιστον προκύπτει από μία φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ράφα Ναδάλ, είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο Roland Garros, όπως τουλάχιστον προκύπτει από μία φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία προπονείται και με το σχόλιο «Τα λέμε την Τετάρτη, Παρίσι».

Ο Ισπανός κάτοχος του γαλλικού Grand Slam 13 (!) φορές, είχε πει την περασμένη εβδομάδα ότι η καθημερινή προπόνηση ήταν μια πρόκληση και ότι θα έπαιρνε έναν γιατρό μαζί του στο Παρίσι, μετά από έναν χρόνιο τραυματισμό στο πόδι που εκδηλώθηκε κατά την ήττα του από τον Ντένις Σαποβάλοφ στο Ιταλικό Όπεν. Ο 35χρονος Ναδάλ, ο οποίος μόλις πρόσφατα επέστρεψε από κάταγμα πίεσης στα πλευρά, δυσκολεύτηκε προς το τέλος του αγώνα του με τον Καναδό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Ωστόσο, ο Ράφα, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει για ακόμη μία φορά έναν τίτλο Grand Slam στο αγαπημένο του Παρίσι και αφού κατέκτησε τον 21ο μεγάλο του τίτλο στο Australian Open, νωρίτερα εφέτος.

Ο θρίαμβος στην Αυστραλία, ήλθε μετά από ένα δύσκολο 2021, κατά την διάρκεια του οποίου, ο Ναδάλ έχασε το Wimbledon, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το U.S. Open.

Ναδάλ: “Έχω χρόνιο πρόβλημα στο πόδι που δεν δέχεται βελτίωση”

Ο 36χρονος Ισπανός σταρ μίλησε για το πρόβλημα στο πόδι του:

«Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κινητικότητα και τη σταθερότητα όσον αφορά το παιχνίδι μου και φυσικά το σώμα πρέπει να προσαρμοστεί ξανά. Δεν είναι το ίδιο όταν επιστρέφεις από τραυματισμό όταν είσαι 19 ή 20 ετών σε σχέση με έναν σχεδόν 36χρονο. Όταν τραυματίζεσαι, πρέπει να αποθεραπευτείς και μετά πρέπει σιγά-σιγά να επιστρέψεις», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Κατά κάποιον τρόπο είναι καλό που παίζω μεγάλα παιχνίδια μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, προκειμένου το πόδι να συνηθίσει στους αγώνες ξανά. Παράλληλα είμαι ανήσυχος για αύριο, γιατί μπορεί να ξυπνήσω με προβλήματα και πρέπει να το δεχθώ και να το αντιμετωπίσω. Έχω χρόνιο πρόβλημα στο πόδι που δεν δέχεται βελτίωση. Είναι μέρος της ζωής μου και αυτό είναι το αρνητικό που δεν μπόρεσα να τελειώσω το παιχνίδι νωρίτερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments