Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πώς αντέδρασε στα ισόβια – Τι είπε ο δικηγόρος του για την έφεση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πώς αντέδρασε στα ισόβια – Τι είπε ο δικηγόρος του για την έφεση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Μέχρι στιγμής ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έχει καταθέσει έφεση για την εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν σε δεύτερο βαθμό
Η καταδίκη του Μπάμπη Αναγωστόπουλου σε ισόβια συν 11 χρόνια κάθειρξης έκλεισε το πρώτο κεφάλαιο της δικαστικής διάστασης της υπόθεσης δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν, αφού ο καταδικασθείς έχει το δικαίωμα έφεσης.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν θα γίνει σίγουρα πάντως όπως είπε ο ίδιος, δεν έχει δει κατηγορούμενο που να μην ασκεί έφεση.

«Είναι σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα μου. Παραμένει ο θρήνος του για τη σύζυγό του. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και η υπόθεση συνεχίζεται εφόσον προβούμε σε κάποιο νέο βήμα. Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να ασκήσει τα ένδικα μέσα. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας. Θα συζητήσω με τον εντολέα μου να δούμε τι σκέφτεται.

Ο εντολέας μου είπε στο δικαστήριο αυτά που ένιωθε. Δεν υπήρχε διαφωνία με τον εντολέα μου. Ο εντολέας μου θα κάτσει περίπου 18-19 χρόνια στη φυλακή. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να μην ασκεί έφεση.Μιλάμε για ένα αδίκημα, μία ομολογημένη πράξη. Δυστυχώς το γεγονός αυτό ήταν μοιραίο. Καταστράφηκαν οι ζωές όλων. Δεν έχω συζητήσει με τον εντολέα μου για την υπόθεση του παιδιού του. Μένουμε στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει την οποιαδήποτε επικοινωνία», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments