Focus

Grimes: Βγήκαν σε δημοπρασία αξεσουάρ από την εμφάνισή της στο Met Gala για να βοηθήσει Ουκρανούς πρόσφυγες

Grimes: Βγήκαν σε δημοπρασία αξεσουάρ από την εμφάνισή της στο Met Gala για να βοηθήσει Ουκρανούς πρόσφυγες

Πηγή Φωτογραφίας: Sada El balad- MusicTech

Grimes: Η πρώην σύντροφος του Elon Musk προσπαθεί να φέρει την αλλαγή στον κόσμο.

Επιθυμώντας να βοηθήσει οικογένειες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο της Ουκρανίας, η Grimes αποφάσισε να δημοπρατήσει τα αξεσουάρ που φόρεσε στο Met Gala του 2021, προσφέροντας στα θύματα τα έσοδα.

View this post on Instagram

A post shared by ☘︎࿎ (@grimes)

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανακοινώνοντας την απόφασή της, δήλωσε πως έχει σκοπό να βοηθήσει BIPOC οικογένειες (Black, Indigenous, People of Color) που δεν μπορούν να περάσουν τα σύνορα. Ειδικότερα, η μουσικός θα προχωρήσει στη δημοπρασία της μεταλλικής μάσκας που είχε φορέσει τη βραδιά του Met Gala την περσινή χρονιά, όπως και των “αυτιών” ξωτικού που ολοκλήρωναν το φουτουριστικό σύνολό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάσκα της που αποτελούσε δημιουργία του Chris Habana εκτιμάται γύρω στα 1200 δολάρια, ενώ τα cuffs για τα αυτιά, της Sofia Pavlova κοστίζουν γύρω στα 1.500 δολάρια

Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στο Artsy για προσφορά, με τη διαδικασία να φτάνει στο τέλος της στις 26 Μαΐου. Στην ουσία, όπως εξήγησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα αντικείμενά της θα βρεθούν ανάμεσα σε 50 δημιουργίες καλλιτεχνών, που ανήκουν στο ίδιο θέμα της “Αντίστασης”. Τα έσοδα θα διατεθούν στους οργανισμούς Diaspora Relief και Razom, προκειμένου να παρέχουν φαγητό, καταφύγιο και στήριξη στο σενάριο της εκκένωσης από τη χώρα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η Grimes πρόσφατα, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Elon Musk, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως παρά το γεγονός πως δεν είναι πια μαζί με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments