Ελλάδα

Πάτρα: Το θρίλερ με την ΕΔΕ για το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Το θρίλερ με την ΕΔΕ για το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας
Διαψεύδεται η ΕΔΕ στο Καρμανδάνειο μέσω δημοσιευμάτων - Καμία επιβεβαίωσή της αρχικά από το υπουργείο Υγείας

Μια περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση με το φιαλίδιο αίματος της μικρής Τζωρτζίνας που ανακαλύφθηκε αιφνιδίως έναν χρόνο μετά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Τα δημοσιεύματα και όσα έχουν αναφερθεί από το πρωί σε τηλεοπτικούς σταθμούς διαψεύδονται κατηγορηματικά από την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως αναφέρει το tempo24.gr, σημειώνοντας πώς η φημολογία πως διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα δεν έχει καμιά βάση αλήθειας, καθώς ουδεμία ενέργεια έχει ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε ψυγείο του Καραμανδανείου φιαλίδιο με αίμα που είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο νοσηλευτήριο με σπασμούς, όπως δήλωνε η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το φιαλίδιο έχει ήδη μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για έρευνα σχετικά με το τι συνέβη στην 9χρονη πριν καταλήξει.

Υπενθυμίζεται ότι τα περί ΕΔΕ είχε αναφέρει μέσω του Mega o αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση του υπουργείου Υγείας, που να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει το ένα ή το άλλο σενάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments