Lifestyle

Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Πηγή Φωτογραφίας: Hollywood Life- istanbulpost.com.tr- Celebrity Insider- Paris Match

Suri Cruise: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της Katie Holmes, η περίεργη σχέση με τον πατέρα της, Tom Cruise και το στιλ της ως έφηβη.

Από την πρώτη της φωτογράφιση στο Vanity Fair στην αγκαλιά των γονιών της, είχαμε καταλάβει πως η Suri Cruise θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Με τα μέσα να καταδιώκουν εκείνη και τη μητέρα της σε κάθε εμφάνισή τους μέχρι και σήμερα, η 16χρονη πλέον Cruise μοιάζει μέρα με τη μέρα να μετατρέπεται στο νέο It-girl που σύντομα όλοι θα μιλάνε για εκείνη (όχι ότι δηλαδή τώρα την αγνοούν).

Έχοντας μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια με τη μητέρα της, ύστερα από το διαζύγιο των γονιών της το 2012, η κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise έχει αποκτήσει και το αντίστοιχο στιλ, με κάθε της εμφάνιση να αποδεικνύει πως ακολουθεί πιστά τα βήματα της διάσημης μαμάς της.

Όσο και αν μικρότερη ήταν το διδυμάκι του διάσημου μπαμπά της, με την πάροδο του χρόνου, η Suri φαίνεται πως είναι φτυστή με την Katie Holmes. Πλέον την έχει φτάσει στο ύψος, αφού πρόσφατα έκλεισε τα 15 της, γεγονός για το οποίο η μητέρα της της είχε αφιερώσει ένα ποστ στο Instagram, και από μακριά μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Μάλιστα, αν ανατρέξεις στην εποχή που η Holmes πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά “Dawson’s Creek” , θα διαπιστώσεις πως μητέρα και κόρη είναι ολόιδιες.

Πριν η Katie Holmes και ο Tom Cruise προχωρήσουν προς το διαζύγιο το 2012, ο διάσημος μπαμπάς πήγαινε παντού με την κόρη του

Οι παπαράτσι τους απαθανάτιζαν συνέχεια μαζί, με τον ηθοποιό να δηλώνει ευτυχισμένος με την οικογενειακή ζωή. Και όμως δημοσιεύματα του 2019 έκαναν λόγο για το ότι ο αφοσιωμένος μπαμπάς δεν είχε δει την κόρη του για τουλάχιστον 6 χρόνια. Η αιτία; Η σχέση του ηθοποιού με την Σαηεντολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Katie Holmes είχε απαστεί τη θρησκεία του συζύγου της, μία ιδεολογία που κατά τον χωρισμό τους αποφάσισε να απαρνηθεί. Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που ο Tom Cruise δεν έβλεπε την κόρη του όλα αυτά τα χρόνια, αφού η Εκκλησία της Σαηεντολογίας δεν τού επέτρεπε να έρθει σε επαφή με άτομα που δεν πίστευαν στις ίδιες αρχές με εκείνον. Ή έτσι τουλάχιστον ανέφεραν τα μέσα εκείνη την περίοδο. Πάντως, πατέρας και κόρη έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τότε που η Suri χωρούσε σε καρότσι. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση τους δεν υφίσταται, γιατί απλά μπορεί να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ή αυτό ελπίζουμε να συμβαίνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments