Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου: Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα επεισόδια

Τελικός Κυπέλλου: Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα επεισόδια
Οι δύο ομάδες ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 9/6 για να καταθέσουν υπομνήματα - Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται η απόφαση
Απολογήθηκαν ενώπιον της Πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια που έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλου, Μάκη Γκαγκάτση, το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκο Κυριάκο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και με τον νομικό της Αχιλλέα Μαυρομάτη και υποστήριξε πως η έκθεση της Αστυνομίας δε συμβάδιζε σε πολλές περιπτώσεις με την έκθεση του παρατηρητή.

Για το θέμα της διακοπής μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, τόνισαν ότι ήταν η μοναδική διακοπή του αγώνα και δεν υπήρξε κάποια άλλη, ενώ υποστήριξαν πως υπήρχαν χειρονομίες του σκόρερ, Αϊτόρ, προς την εξέδρα με αποτέλεσμα τη ρίψη αντικειμένων.

Οι «πράσινοι» αρνήθηκαν τη ρίψη μολότοφ και υποστήριξαν ότι η είσοδος των οπαδών ήταν για να αναρτηθούν πανό και για πανηγυρισμούς στο φινάλε του αγώνα.

Με ποια τιμωρία κινδυνεύουν

Και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους τουλάχιστον 2-4 αγωνιστικών και πρόστιμο, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από ένα έως 12 μήνες, εξαιτίας της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών στη διακοπή του αγώνα.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 9/6 για να καταθέσουν υπομνήματα, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments