Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή o 63χρονος που τραυμάτισε 47χρονο με σπαθί

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή o 63χρονος που τραυμάτισε 47χρονο με σπαθί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα κληθεί να λογοδοτήσει  σήμερα [3/6] στον ανακριτή Θεσσαλονίκης 63χρονος, που τραυμάτισε 47χρονο με σπαθί

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα κληθεί να λογοδοτήσει  σήμερα [3/6] στον ανακριτή Θεσσαλονίκης 63χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με σπαθί 47χρονο, στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα διαμαρτυρήθηκε, επειδή ο 63χρονος άφηνε «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» στο πάρκο για να τραφούν τα αδέσποτα ζώα. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιά στο ΑΧΕΠΑ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε το προηγούμενο 24ωρο όταν εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μαζί του είχε μία σακούλα με τρεις σουγιάδες.

Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες από τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι δύο συλληφθέντες από τα χθεσινά [2/6] επεισόδια στο ΑΠΘ. Πρόκειται για δύο φοιτητές, 22 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και οπλοκατοχή (κρατούσαν κοντάρια).

Ενόψει της μεταγωγής τους στον εισαγγελέα, φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα Δικαστήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments