Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σάστρε μέχρι το 2026

ΠΑΟΚ: Σάστρε μέχρι το 2026

Πηγή Φωτογραφίας: PAOK FC, Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε. Ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τις 30/06/2026.

Ο Σάστρε μετακόμισε στην Τούμπα τον Ιανουάριο προκειμένου να προσφέρει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και αποδείχτηκε μια αξιόπιστη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα του παιχνίδια και… κέρδισε το δικαίωμά του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ συμπληρώνοντας τις συμμετοχές που ενεργοποίησαν την option αγοράς του (60% των αγώνων της ομάδας).

Συνολικά, πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις στις δύο ελληνικές διοργανώσεις. Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ισπανού από την ομάδα της Μαγιόρκα, με τον 25χρονο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

Στον ΠΑΟΚ έως το 2026 ο Νίκολας Κουαλιάτα

Παράλληλα ο “δικέφαλος του βορρά” ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Κουαλιάτα από τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Ο 22χρονος Ουρουγουανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026.

Γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1999 στο Μοντεβιδέο, ο Κουαλιάτα προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας του, Όσκαρ, ήταν ένας επιθετικός κι ο Νίκολας μεγάλωσε στα γήπεδα. Πέρασε από όλα τα στάδια του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης ξεκινώντας από τις ακαδημίες της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ. Image

Το 2017 πήρε μεταγραφή για τη δεύτερη ομάδα των Μοντεβιδέο Γουόντερερς και τον Μάιο του 2019 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο. O Κουαλιάτα έγινε το βασικό 10άρι της ομάδας και μέχρι τον Ιούνιο του 2022 πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της 78 φορές, σκοράροντας επτά γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε την υπογραφή του και τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δίνοντάς του την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments