Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη – Ρεμπέκα Μαρίνο 2-1: Στις «8» του Νότιγχαμ

Μαρία Σάκκαρη – Ρεμπέκα Μαρίνο 2-1: Στις «8» του Νότιγχαμ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη με ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη διακοπή λόγω βροχής με ανατροπή επικράτησε της Ρεμπέκα Μαρίνο (No109) με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε χάσει πολύ εύκολα το πρώτο σετ και “πάλευε” να επανέλθει, όταν ο αγώνας της σταμάτησε εξαιτίας της βροχόπτωσης στην Αγγλία. Λίγες ώρες αργότερα, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με την Σάκκαρη να ισοφαρίζει αρχικά και να ανατρέπει στη συνέχεια το σκορ, για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και επέτρεψε στην αντίπαλό της να κάνει δύο μπρέικ από νωρίς στο πρώτο σετ και να το πάρει εύκολα με 6-1 για το 1-0 στο ματς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντέδρασε στη συνέχεια και βρήκε πρώτη το μπρέικ στο δεύτερο σετ, το οποίο όμως διεκόπη πριν σερβίρει για την ισοφάριση. Το γεγονός δεν την επηρέασε όμως και όταν το ματς ξεκίνησε ξανά, έκανε το 6-3 και το 1-1 στην αναμέτρηση.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου η Σάκκαρη ήταν και πάλι καλύτερη από την Μαρίνο και βρήκε ξανά το μπρέικ που χρειαζόταν για να κάνει το 6-3 και να πανηγυρίσει τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στους “8” του Nottingham Open.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments