Πολιτική

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Εθνικό μας καθήκον η συνολική ευρωπαϊκή απάντηση στο αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Εθνικό μας καθήκον η συνολική ευρωπαϊκή απάντηση στο αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν
Στοχευμένες οικονομικές κυρώσεις σε όσους στηρίζουν το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν και ένα πανευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων, ζητάει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, μετά τις νέες τουρκικές απειλές

Την επιβολή οικονομικών κυρώσεων στο καθεστώς Ερντογάν και ένα πανευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων στην Τουρκία ζητάει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ μετά τις νέες ευθείες απειλές του Τούρκου προέδρου σε βάρος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με φόντο αποβατική άσκηση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του ο Τούρκος Πρόεδρος επιδόθηκε σε νέο κρεσέντο αναθεωρητισμού, το οποίο προκλητικά ανάρτησε στα ελληνικά στο Twitter, και ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, προχώρησε σε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας αναφέροντας: «Μπορεί να έρθουμε ένα βράδυ».Η παραβατικότητα δεν θα υπερισχύσει του διεθνούς δικαίου. Η ελληνική κυριαρχία επί των νησιών του Αιγαίου είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι εθνικό μας καθήκον να παλέψουμε για μία συνολική ευρωπαϊκή απάντηση. Με στοχευμένες οικονομικές κυρώσεις σε όσους στηρίζουν το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν και με ένα πανευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων, όπως έχει ζητήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments