Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παρόντες στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Ολυμπιακός: Παρόντες στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Παρόντες στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν σήμερα [10/6] οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, αδελφοί Αγγελόπουλοι

Παρόντες στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν σήμερα [10/6] οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι μεγαλομέτοχοι των “ερυθρολεύκων” θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, μία ημέρα πριν τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για αύριο (11/6, 21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι πρόεδροι της ομάδας του Πειραιά ζήτησαν από τους παίκτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Το νταμπλ είναι πλέον ο στόχος των «ερυθρόλευκων», λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή από το φάιναλ φορ της Euroleague, στο Βελιγράδι, όπου ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 4η θέση.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε σήμερα (10/6) η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ήδη μέχρι νωρίς το μεσημέρι είχαν διατεθεί για την αυριανή (11/6) πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών της Βasket League, 7.500 εισιτήρια (μαζί με τα διαρκείας).

Οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Πιτσίλκας διαιτητές του πρώτου τελικού

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους διαιτητές του πρώτου τελικού και του πρώτου «μικρού τελικού» της Α1 Ανδρών/Basket League. Οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Πιτσίλκας θα «σφυρίξουν» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ του Σαββάτου (11/6) στις 21:00 (ΕΡΤ3), στην πρώτη «μάχη» τίτλου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Οι Φούφης, Τσολάκος και Κατραχούρας θα αποτελέσουν τη διαιτητική τριάδα στο Προμηθέας Πατρών-Λάρισα το βράδυ της Κυριακής (12/6) στις 20:00.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των πρώτων αγώνων της Γ’ Φάσης των πλέι οφ (τελικός & «μικρός τελικός») της Α1 Ανδρών, είναι οι εξής:

1oς τελικός

Σάββατο 11 Ιουνίου

ΣΕΦ        21.00   Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός  Παπαπέτρου-Πουρσανίδης Γ.-Πιτσίλκας (Ελευθεριάδης Π.-Ντάβαρης)

1ος «μικρός τελικός»

Κυριακή 12 Ιουνίου

Δ. Τόφαλος 20.00   Προμηθέας Π.-Λάρισα      Φούφης-Τσολάκος-Κατραχούρας (Πίγκας)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments