Lifestyle

Jennifer Lopez: Με αποκαλυπτικό φόρεμα και χωρίς τον Ben Affleck στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez: Με αποκαλυπτικό φόρεμα και χωρίς τον Ben Affleck στο κόκκινο χαλί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Jennifer Lopez: Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου.

Η Jennifer Lopez έκανε μια solo εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ‘HalfTime’ στο φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca.Η 52χρονη ηθοποιός πόζαρε στο red carpet χωρίς τον Ben Affleck φορώντας ένα μαύρο διάφανο φόρεμα που αναδείκνυε τη γυμνασμένη σιλουέτα της. Η σταρ είχε συνδυάσει το φόρεμα με ασημένια σκουλαρίκια κι ένα μαύρο clutch τσαντάκι.

Η Lopez μοιράστηκε μια φωτογραφία της από την πρεμιέρα στο Instagram δείχνοντας το look της και από το πλάι

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Το ‘HalfTime’ που κάνει ντεμπούτο στις 14 Ιουνίου στο Netflix εστιάζει στην μακρόχρονη καριέρα της Lopez αλλά και στην προετοιμασία της για την εμφάνισή της στο ‘HalfTime’ show του αμερικάνικου Super Bowl. Ο τίτλος αναφέρεται, όμως. Και στο δεύτερο μισό της ζωής της σταρ “ενώ ξεδιπλώνει την εξέλιξή της ως Latina, μητέρα και καλλιτέχνης, χρησιμοποιώντας τη φωνή της για ένα μεγαλύτερο σκοπό”, όπως ανάφέρει και η ανακοίνωση του φεστιβάλ για το ντοκιμαντέρ.

Στο trailer του HalfTime η Lopez εμφανίζεται πιο ευάλωτη από ποτέ, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί δεν την παίρνουν στα σοβαρά σαν καλλιτέχνη στο Hollywood, αλλά και πολύ δυνατή, δείχνοντας πως έμαθε να έχει αυτοπεποίθηση και να προχωράει μπροστά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments