Διεθνή

Βραζιλία: Διέλυσε ένα οδοντιατρείο επειδή νόμιζε πως του έβαλαν τσιπάκι [vid]

Βραζιλία: Διέλυσε ένα οδοντιατρείο επειδή νόμιζε πως του έβαλαν τσιπάκι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Βραζιλία: Ένα... βομβαρδισμένο τοπίο μετατράπηκε ένα οδοντιατρείο, όπου ένας πελάτης του το διέλυσε ολοσχερώς, καθώς πίστεψε ότι του έβαλε τσιπάκι στα δόντια

Ένα… βομβαρδισμένο τοπίο μετατράπηκε ένα οδοντιατρείο, όπου ένας πελάτης του το διέλυσε ολοσχερώς, καθώς πίστεψε ότι του έβαλε τσιπάκι στα δόντια.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένα ζευγάρι έκανε άνω κάτω οδοντιατρείο στην Βραζιλία, καθώς νόμιζε πως μαζί με το δόντι έβαλαν στην γυναίκα και ένα μικροτσιπ για να ακούνε τι λέει.

«Το 2019 ξεκίνησα στο συγκεκριμένο ιατρείο μία θεραπεία για τα δύο μου δόντια, τα οποία αφαίρεσα και χωρίς την έγκρισή μου, ο γιατρός μου έβαλε ένα τσιπ στο στόμα μου για να ακούει όλες τις συζητήσεις μου. Ο σύζυγός μου το είδε, αλλά ο οδοντίατρος δεν θέλει να μου το βγάλει», είπε η Kênia Aparecida στο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 και συμπλήρωσε: «Μετά την τοποθέτηση του τσιπ, ότι και αν λέμε στο σπίτι, οι άνθρωποι έξω στον δρόμο το γνωρίζουν».

Μάλιστα το όλο περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και φαίνεται η στιγμή που το ζευγάρι μπαίνει στην είσοδο του οδοντιατρείου και μετά τις διαμαρτυρίες αρχίζει να καταστρέφει τα πάντα, διαμαρτυρόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού, τα ΜΜΕ στην Βραζιλία, επικοινώνησαν με τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος είπε: «Τσεκάραμε τις ακτινογραφίες και δεν είδαμε τίποτα στο δόντι της. Είχε μία προσθετική επέμβαση και δεν έγινε τίποτα λάθος». Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η τοπική αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments