Ελλάδα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Δευτέρας

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Δευτέρας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Καιρός: Μπορεί η κακοκαιρία "Genesis" να άφησε στη χώρα μας αρκετές καταστροφές σε αρκετά μέρη της Ελλάδος, αλλά σήμερα [13/6] το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα κακοκαιρίας,

Μπορεί η κακοκαιρία “Genesis” να άφησε στη χώρα μας αρκετές καταστροφές σε αρκετά μέρη της Ελλάδος, αλλά σήμερα [13/6] το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα κακοκαιρίας, μικρής όμως διάρκειας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, άστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός τη Δευτέρα 13/06, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να εκδηλώνονται κατά τόπους, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Καιρός σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου

Τα σημαντικότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα δυτικά τμήματα της χώρας, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Το αναμενόμενο επεισόδιο είναι Κατηγορίας 1 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

Επισημαίνεται η πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοπτώσεων σε τμήματα της Πελοποννήσου, της Δυτικής Στερεάς και κυρίως της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments