Trash

Survivor Spoiler 14/6: Ο πάικτης που κατακτά σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 14/6: Ο πάικτης που κατακτά σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 14/6: Σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα

Την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας κατέκτησε στο χθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε αποκαλύψεις και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τον ποδοσφαιριστή, ενώ σήμερα θα τον δούμε να βάζει στο στόχαστρό του και την Ασημίνα, μη μπορώντας να δεχτεί την απουσιά της  Βρισηίδας από το παιχνίδι.

Απόψε θα δούμε τους 8 παίκτες να διεκδικούν τη δεύτερη ατομική ασυλία, με τον κανονισμό να είναι ξεκάθαρος, καθώς όλοι βρίσκονται στο ίδιο σημείο εκκίνησης και φυσικά ακόμα και ο Αρης Σοϊλέδης που έχει πάρει την πρώτη ασυλία κινδυνεύει να βγει στον τάκο αν τη χάσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ποιος κατακτά, όμως, απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία; Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Αρης Σοϊλέδης θα κεδίσει για ακόμη μια φορά την ατομική ασυλία…

Survivor Spoiler 14/6: Τα χάδια και τα γέλια

Το χθεσινό (13/6) επεισόδιο του Survivor, ξεκίνησε με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να περιμένουν τους αντιπάλους τους να γυρίσουν από τη Punta Cana και το διάσημο club «Coco Bongo». Όση ώρα λοιπόν βρίσκονταν στην καλύβα, Μαίη και Στάθης ήταν ξαπλωμένοι, με την πρώτη να τον χαϊδεύει και εκείνον να το απολαμβάνει. Βέβαια μιλάμε για χάδια, όμως έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τηνΑλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments