Αθλητισμός

ΕΣΑΚΕ: Πήραν άδεια συμμετοχής οι οκτώ ομάδες με πλήρεις φακέλους

ΕΣΑΚΕ: Πήραν άδεια συμμετοχής οι οκτώ ομάδες με πλήρεις φακέλους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΣΑΚΕ: Άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών/Basket League πήραν οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους

Άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών/Basket League πήραν οι οκτώ ομάδες που είχαν πλήρεις φακέλους, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το νέο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα που κατέθεσαν Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και Λαύριο, προκειμένου να μην υπάρξουν επιπρόσθετες καθυστερήσεις για τις ΚΑΕ που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα ή ελλείψεις με τους φακέλους τους.

Έτσι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου, Προμηθέας, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Ιωνικός πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ δόθηκε παράταση στις τέσσερις ΚΑΕ που είχαν εκκρεμότητες στους φακέλους τους (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλων Πατρών), προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να καλύψουν τα… κενά.

Καταψηφίστηκε η απόφαση αποβολής της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πατρών

Οι ομάδες της Α1 Ανδρών/Basket League καταψήφισαν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για αποβολή της ΑΕΚ, του Άρη, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πατρών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της λίγκας.

Με ψήφους 8-4, οι ομάδες ακύρωσαν την απόφαση αποβολής των τεσσάρων συλλόγων, όπου αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία για την αδειοδότησή τους, προκειμένου να πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Basket League.

«Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ απεφάνθη ότι δεν επικυρώνεται η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης. Συνεπώς δεν υπάρχουν συνέπειες για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Συνεχίζουμε κανονικά. Όλα τα μέλη της επιτροπής έχουν διαπιστώσει πως υπάρχουν κενά στον κανονισμό και θα γίνουν αλλαγές για να μην τεθούν λάθη στο μέλλον. Υπάρχουν κενά στον κανονισμό. Έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ», ανέφερε μετά το ΔΣ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και νομικός σύμβουλος της ομάδας, Αλέξης Αλεξίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments