Αθλητισμός

Ρούντιγκερ: “Υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά μέχρι εκεί”

Ρούντιγκερ: “Υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά μέχρι εκεί”

Πηγή Φωτογραφίας: Real Madrid C.F.

Ρούντιγκερ: Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, επεσήμανε ότι ήθελε η "Βασίλισσά" να νικήσει τη Λίβερπουλ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, επεσήμανε ότι ήθελε η “Βασίλισσά” να νικήσει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League τον περασμένο μήνα, επειδή εξακολουθούσε να «πονάει» μετά τις ήττες που γνώρισε με την Τσέλσι από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στους τελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας και του Λιγκ Καπ.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που νίκησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ήξερα ότι θα έπαιζα εδώ και ήταν σαν ένας προσωπικός τρίτος τελικός για μένα, μετά από αυτές τις δύο ήττες σε τελικούς κυπέλλου από τη Λίβερπουλ» είπε ο Ρούντιγκερ σε συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της παρουσίασής του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Ρεάλ Μαδρίτης ή τίποτα”

«Υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά είπα στον αδερφό μου ότι “Ρεάλ Μαδρίτης ή τίποτα”. Υπόσχομαι να τα δώσω όλα» συμπλήρωσε. Ο 29χρονος σέντερ μπακ συμφώνησε να μετακομίσει στη LaLiga και τους πρωταθλητές Ευρώπης με τετραετές συμβόλαιο ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με την Τσέλσι έληγε στο τέλος της σεζόν 2021-22.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κερδίζει. Αυτό σημαίνει να παίζεις σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω. Αυτό που έκαναν πέρυσι στο Champions League ήταν δύσκολο να εξηγηθεί και να περιγραφεί με λέξεις. Ήταν απίστευτο. Το έκαναν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και αμφιβολίες. Πραγματικά αξιοσημείωτο» είπε.

Ο Ρούντιγκερ ήταν μέλος της ομάδας της Τσέλσι που αποκλείστηκε από τη Ρεάλ στα προημιτελικά. «Εκείνη την εποχή δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινα στη Ρεάλ, αλλά θα ήταν εύκολο ούτως ή άλλως, γιατί είμαστε επαγγελματίες και αυτά μένουν εκτός γηπέδου» είπε ο Ρούντιγκερ.

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο και έντονο παιχνίδι στον δεύτερο αγώνα, την πρώτη μου φορά που έπαιζα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα μας, αλλά, αφού πετύχαμε το τρίτο γκολ, εξεπλάγην που η ατμόσφαιρα ήταν ακόμα θετική από το κοινό. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό».

Ο Ρούντιγκερ υπήρξε βασικός παίκτης της Τσέλσι από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της, προερχόμενος από την Ρόμα το 2017, και κατέκτησε με τους «μπλε» το Κύπελλο Αγγλίας, το Champions League, το Europa League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

«Έγραψε» 54 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην τελευταία σεζόν του, όλες ως βασικός και τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη της Τσέλσι, ενώ έφυγε από το Λονδίνο με απολογισμό 203 συμμετοχές και 12 γκολ. Ο Ρούντιγκερ έχει παίξει 50 φορές με την εθνική Γερμανίας από το ντεμπούτο του, το 2014.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments