Focus

Η Kristen Stewart πουλά το υπερπολυτελές σπίτι της στο Malibu για 8,3 εκατομμύρια δολάρια

Η Kristen Stewart πουλά το υπερπολυτελές σπίτι της στο Malibu για 8,3 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Cafe Mom- E! Online- ELLE

Η Kristen Stewart έβαλε για πρώτη φορά στο σπίτι της πωλητήριο σχεδόν πριν από δύο χρόνια

Φαίνεται ότι η Kristen Stewart αποχαιρετά την παραλία. Η Stewart φέρεται να αγόρασε για πρώτη φορά ένα σπίτι 5.800 τετραγωνικών ποδιών στο Μαλιμπού με τη μητέρα της το 2011 για 4,8 εκατομμύρια δολάρια, όταν ήταν 21 ετών και ακόμη έπαιζε στη σειρά Twilight. Έπειτα από 11 χρόνια στο σπίτι της στο Μαλιμπού και σχεδόν δύο χρόνια από τότε που το πρωτοπώλησε για 9,5 εκατομμύρια δολάρια, η ηθοποιός πούλησε επίσημα την βίλα των πέντε υπνοδωματίων και των πέντε μπάνιων για 8,3 εκατομμύρια δολάρια.

Βρίσκεται στην κοινότητα Latigo Beach, το σπίτι δεν βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία, αλλά προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στην παραλία και θέα στον ωκεανό από το κατάστρωμα του τελευταίου ορόφου

Μια σειρά από σκάλες, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, διασχίζουν το ακίνητο, αποκαλύπτοντας απομονωμένα αίθρια, καθιστικά και κυρίως, έναν καλά διαμορφωμένο χώρο σπα.

Χτισμένο το 1993, οι εσωτερικοί χώροι δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί, αντίθετα επιλέγουν να ακουμπούν στην χαλαρή ατμόσφαιρα της περιοχής του. Στο ακίνητο βρίσκεται ένας διώροφος ξενώνας ενός υπνοδωματίου και ενός μπάνιου, ενώ τα άλλα τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνια βρίσκονται στην κύρια κατασκευή, μαζί με ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Η κουζίνα  έχει σαφώς ανακαινισθεί πρόσφατα και διαθέτει συσκευές Bosch, Dacor και KitchenAid, καθώς και κομψά ξύλινα ντουλάπια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments