Ζώδια

Ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός Η εξωστρέφεια δίνει μια νότα αισιοδοξίας

Ο Ηλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα θα φωτίζει κάθε θετικό αλλά και αρνητικό σημείο στις οικογενειακές σχέσεις και στο σπίτι. Δώστε προτεραιότητα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μεταξύ 21 και 23 θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και να αποφύγετε κάθε ριψοκίνδυνη ενέργεια. Επικοινωνία, συζητήσεις, νέες ιδέες, συναντήσεις και συμφωνίες, ταξίδια και γνωριμίες ανανεώνουν και δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς.

Ταύρος Κερδίστε με τα ταλέντα σας!

Η Αφροδίτη έως τις 22 Ιουνίου ανοίγει τον δρόμο και φωτίζει το πεπρωμένο και τον σκοπό σας. Σας χαρίζει γοητεία και ακτινοβολία αλλά και μία έντονη δημιουργικότητα για να πετύχετε όνειρα και στόχους, μαζί με σημαντικούς φίλους που μοιράζεστε τα ίδια οράματα, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και ανταγωνιστές.

Προστατεύστε την ψυχολογία σας και φροντίστε να ηρεμείτε. Στη δουλειά χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός, μετά τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη στους Διδύμους σάς κάνει πιο επικοινωνιακούς και τονίζει οικονομικές υποθέσεις. Ο Ηλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα ευνοεί ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις.

Δίδυμοι Πιο γοητευτικοί από ποτέ!

Ο Ερμής σε αρμονική όψη με τον Δία γύρω στις 20 Ιουνίου ανοίγει τον κύκλο των γνωριμιών σας με σημαντικά πρόσωπα και φίλους για την κατάκτηση κοινών στόχων, ο Ηλιος από τις 21 και για έναν μήνα αναμοχλεύει ανασφάλειες και οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας για να βρείτε λύσεις και αποφύγετε μυστικά και ενέργειες που εμπεριέχουν ρίσκο. Η Αφροδίτη βοηθά να λάμψετε, να πείσετε, να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας.

Καρκίνος Οι μεγάλοι στόχοι προκαλούν αναταραχές

Ξαφνικά η ενέργεια αλλάζει και ο Ηλιος επισκέπτεται από τις 21 Ιουνίου το δικό σας ζώδιο ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων και συμβολίζοντας μία νέα χρονιά και νέους στόχους. Παρ’ όλα αυτά επαγγελματικά και με μία γνωριμία η φιλία ή σε επίπεδο συλλογικής δουλειάς θα δοκιμαστείτε και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αλλαγές που δεν περιμένατε.

Συμπεριφερθείτε με ψυχραιμία και κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μετά τις 24 Ιουνίου θα βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά.

Λέων Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί

Αξιοποιήστε τις ημέρες έως τις 21 Ιουνίου που οι πλανήτες είναι πιο ευνοϊκοί μαζί σας. Μεταξύ 22-24 Ιουνίου η ενέργεια θα είναι πολύ δυνατή και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικό σχέδιο για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα/συνεργασία. Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου μπορείτε να στηριχτείτε στη βοήθεια φίλων και σημαντικών γνωριμιών για να πετύχετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, ένα συμβούλιο, μία συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι. Αλλά και μετά τις 24 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε στόχους, επιθυμίες και όνειρα.

Παρθένος Η επιτυχία είναι πολύ κοντά

Στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται επαγγελματικοί και οικονομικοί στόχοι. Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή ευνοούν την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οικονομικά ζητήματα ή φορολογικές υποθέσεις χρειάζονται προσεκτική διαχείριση και όχι βιαστικές/παρορμητικές ενέργειες. Ο Ηλιος από τις 21 Ιουνίου φωτίζει σημαντικές γνωριμίες και φιλίες αλλά αποκαλύπτει και λάθη και αδυναμίες.

Ζυγός Σχεδιάστε το μέλλον που θέλετε

Η προσοχή στρέφεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, είναι σημαντικό τις ημέρες μεταξύ 21 έως 24 Ιουνίου να μην υποχωρήσετε και να μην ακολουθήσετε τον θυμό και τις μάχες στις οποίες σας προκαλούν. Η επικοινωνία και η ικανότητα να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο. Ο Ηλιος για ένα μήνα από τις 21 Ιουνίου θα φωτίζει τους στόχους και τα όνειρα που αφορούν στην επαγγελματική σας φήμη.

Σκορπιός Ακολουθήστε τα όνειρά σας και δημιουργήστε

Ξεκινάει μία όμορφη εποχή στις 21 Ιουνίου με τον Ηλιο να ρίχνει το φως του στα σχέδιά σας για το μέλλον και τους μεγάλους στόχους. Φτιάξτε ένα πλάνο για να πετύχετε τα επαγγελματικά σας όνειρα, νέο κύκλο ενδιαφερόντων, σημαντικών γνωριμιών και προσωπικής εξέλιξης. Σεμινάρια, επικοινωνία, ταξίδια και γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους ανοίγουν νέες προοπτικές και σας γεμίζουν αισιοδοξία. Ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν διεξόδους στην αρχή ή το τέλος της εβδομάδας.

Τοξότης Εχετε στο πλευρό σας συντρόφους και συμμάχους

Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Θα χρειαστεί να ακούσετε συνεργάτες, συμβούλους ή τον σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία. Μία συμφωνία ή απόφαση ζωής μπορεί να ξεκινήσει, αρκεί να μην αφήσετε τον εγωισμό να φέρει ρήξη.

Από τις 21 Ιουνίου ο Ηλιος για 1 μήνα θα φωτίζει τα πιο βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, ανασφάλειες με την οικογένεια ή την οικονομική κατάσταση και θα χρειαστεί να μιλήσετε σε δικούς σας ανθρώπους για να προχωρήσετε.

Αιγόκερως Η αρμονία στις σχέσεις είναι το κλειδί

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας στον χώρο της δουλειάς, στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αρκεί να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί. Ανακαλύπτετε τη δύναμη της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας. Η οικογένεια και θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σάς προβληματίσουν αλλά τώρα μπορείτε να βρείτε διεξόδους. Από τις 21 Ιουνίου σχέσεις και συνεργασίες θα πρωταγωνιστούν και θα χρειαστεί να αλλάξουν για να επιβιώσουν.

Υδροχόος Δημιουργείτε τις σχέσεις που θέλετε

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς. Χρειάζεστε την ανεμελιά αλλά προσέξτε να μη φερθείτε με επιπολαιότητα γιατί η ρήξη θα είναι έντονη μεταξύ 22 και 24 Ιουνίου. Οι ιδέες σας, το χάρισμα της επικοινωνίας και η γοητεία σας μπορούν να κερδίσουν σε κάθε επίπεδο. Μία συμφωνία ή ένα ταξίδι σάς ανανεώνουν.

Ιχθύες Ολα ξεκινάνε μέσα από μία συνάντηση

Ευτυχώς στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας οι πλανήτες δίνουν ευκαιρίες να δημιουργήσετε, να συζητήσετε, να ακολουθήσετε την έμπνευση και τα όνειρά σας, να πετύχετε μία σημαντική συμφωνία ή επένδυση.

Ταυτόχρονα ο Ηλιος από τις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα τονίζει τα ταλέντα, τις δημιουργικές ικανότητες που έχετε και ρίχνει φως στα θετικά και αρνητικά σημεία των προσωπικών σας σχέσεων. Στις 22-24 Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments