Ελλάδα

Ηράκλειο: Τον πυροβόλησε στη μέση του δρόμου μετά από καυγά για… επικίνδυνη οδήγηση

Ηράκλειο: Τον πυροβόλησε στη μέση του δρόμου μετά από καυγά για… επικίνδυνη οδήγηση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Aιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο χθες Τρίτη, καθώς ένας 38χρονος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με έξι τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο.

Aιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο χθες Τρίτη, καθώς ένας 38χρονος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με έξι τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 28χρονος από τη Ρουμανία που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων ενεπλάκη λεκτικά με άλλο άνδρα αγνώστων -μέχρι στιγμής- στοιχείων, για… επικίνδυνη οδήγηση.

Να σημειωθεί, ότι και οι δύο βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να κλιμακωθεί γρήγορα η η ένταση και οι δύο άνδρες να κατέβουν από τα αυτοκίνητά τους. Εκεί, ο δράστης φέρεται να τράβηξε πιστόλι και να πυροβόλησε εναντίον του αλλοδαπού στα πόδια, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Άμεσα ο Ρουμάνος διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η αστυνομία εξετάζει το υλικό από κάμερες καταστημάτων, προκειμένου να βρεθεί στα ίχνη του πιστολέρο, που σκόρπισε τον τρόμο σύμφωνα με το ekriti.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments