Lifestyle

Κλόε Καρντάσιαν: Μετά τον Τρίσταν Τόμπσον βρήκε τον έρωτα σε επενδυτή κεφαλαίων

Κλόε Καρντάσιαν: Μετά τον Τρίσταν Τόμπσον βρήκε τον έρωτα σε επενδυτή κεφαλαίων

Πηγή Φωτογραφίας: Geo.tv

Κλόε Καρντάσιαν: Ο έρωτας με έρωτα περνάει και μας το επιβεβαιώνει η τηλεπερσόνα

Η τρίτη αδελφή της οικογένειας Καρντάσιαν βρήκε νέο έρωτα και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, πρόκειται για έναν επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων.Η Κλόε γνώρισε τον άνδρα μέσω της μεγαλύτερης αδερφής της, Κιμ. Η σχέση τους είναι σε αρχικό στάδιο, όμως όπως ανέφερε πηγή στην Page Six, η διάσημη τηλεπερσόνα νιώθει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Αν κι η ίδια είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο για μια νέα σχέση αυτή την περίοδο, ειδικότερα μετά τον επώδυνο χωρισμό της από τον άσο του NBA, τελικά, η αδερφή της κατάφερε να τη «βγάλει από τη μοναξιά της». Όσο για τον πρώην της, Τρίσταν Τόμπσον, η Κλόε Καρντάσιαν υποστηρίζει πως δεν έχουν πλέον, επαφές, παρά μόνο για την κόρη τους, Τρου.

Μιλώντας στο USA Today, η Κλόε παραδέχτηκε ότι «ήταν πολύ δύσκολο» να διαχειριστεί τις απιστίες του Τρίσταν Τόμπσον, καθώς και το σκάνδαλο με το παιδί που απέκτησε με τη Μάραλι Νίκολς.

Αν και ο μπασκετμπολίστας υποστήριζε πως δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο, το τεστ πατρότητας απέδειξε πως όντως το παιδί ήταν δικό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Good Morning America, με αφορμή το νέο ριάλιτι «The Kardashians» η Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για τον γάμο της, που διαλύθηκε, τις απιστίες του Τρίσταν, αλλά και το παιδί που απέκτησε ο μπασκετμπολίστας με μία άλλη γυναίκα, ενώ εκείνη του είχε δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

«Όταν ήμουν με τον Τρίσταν στην αρχή, ένιωθα τρομερή ασφάλεια κοντά του. Ήμασταν πολύ καλά», είπε αρχικά και ανέφερε πως τα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν, λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους.

«Θυμάμαι, όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την Τρου και παρόλα αυτά, κατάφερα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού. Μπορεί να φαινόταν περίεργο στον έξω κόσμο, αλλά εγώ ήθελα, όταν η κόρη μου παρακολουθεί τα βίντεο της οικογένειάς μας, να είναι αγνά και τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments