Αθλητισμός

Basket League: Έκτακτο Δ.Σ. της ΕΟΚ για την παράταση στην αδειοδότηση του ΕΣΑΚΕ

Basket League: Έκτακτο Δ.Σ. της ΕΟΚ για την παράταση στην αδειοδότηση του ΕΣΑΚΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Basket League: Το... σίριαλ σχετικά με την αδειοδότηση του ΕΣΑΚΕ στις ομάδες της Basket League συνεχίζεται...

Το… σίριαλ σχετικά με την αδειοδότηση του ΕΣΑΚΕ στις ομάδες της Basket League συνεχίζεται… Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, επέλεξε να παραμείνει σταθερό στην απόφασή του για παράταση της διαδικασίας αδειοδότησης των ομάδων έως τις 30 Ιουνίου.

Όμως, η επιλογή αυτή βρίσκει αντίθετη την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για αύριο (25/6, 11:00). Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Απόλλων Πατρών, Άρης, Λάρισα) δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες με τους φακέλους τους.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, είπε στον εκπρόσωπο της ΕΟΚ ότι ο Σύνδεσμος είναι ο μοναδικός αρμόδιος για την αδειοδότηση των ομάδων. Έτσι, η ομοσπονδία συγκάλεσε για αύριο το πρωί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για το θέμα της παράτασης.

Στο μεταξύ, οι ομάδες της Basket League αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος και να αρχίσουν άμεσα συζητήσεις με την ΕΡΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments