Lifestyle

Brad Pitt: Έψαχνε πάνω από έναν χρόνο χρυσό για την βίλα του

Brad Pitt: Έψαχνε πάνω από έναν χρόνο χρυσό για την βίλα του

Πηγή Φωτογραφίας: Palo.gr- αρχείου

Brad Pitt: Τι δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός για την εμμονή του με τον 'κρυμμένο θησαυρό'.

Ο Brad Pitt δήλωσε ότι πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας για χρυσό στην έπαυλή του στη Γαλλία εξηγώντας ότι είχε πάθει εμμονή για τον “κρυμμένο θησαυρό”.

Όπως είπε ο 58χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του σε αμερικάνικο περιοδικό, ένας άντρας τον έπεισε ότι ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του γαλλικού κάστρου που είχε αγοράσει μαζί με την Angelina Jolie είχε θάψει στον κήπο χρυσάφι αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.

“Με είχε πιάσει εμμονή. Για ένα χρόνο ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ και τον ενθουσιασμό που είχα”, είπε, εξηγώντας ότι αυτή η μανία είχε να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε: “Ίσως έχει να κάνει με το που μεγάλωσα γιατί στα βουνά Ozark κυκλοφορούσαν πάντα ιστορίες για κρυμμένα μπαούλα με χρυσό”.

Μετά από ένα χρόνο ερευνών, ο Pitt, είπε, δεν βρήκε κανέναν κρυμμένο θησαυρό και ανακάλυψε ότι ο άντρας που του είχε πει την ιστορία ήθελε να επενδύσει σε μια εταιρεία με ανιχνευτές χρυσού. Όπως είπε ήταν για εκείνον μια εμπειρία που αποδείχτηκε “χαζή. Αλλά ήταν απλά το κυνήγι του θησαυρού που με είχε ενθουσιάσει”.

Μπορεί ο ηθοποιός να μην βρήκε χρυσάφι, όμως η επένδυση που έκανε αγοράζοντας την έπαυλη στη Γαλλία του απόφερε χρήματα αφού το οινοποιείο που διέθετε είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ροζέ κρασιού στον κόσμο, με έσοδα πολλών εκατομμυρίων.

Ο σταρ είχε μηνύσει μάλιστα την πρώην του, Jolie, όταν εκείνη είχε πουλήσει το μερίδιό της χωρίς να τον συμβουλευτεί

Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν χρειαζόταν την έγκριση του Pitt για να πουλήσει. Σύμφωνα με την μήνυση, η Jolie “πούλησε το μερίδιό της γνωρίζοντας ότι ο επιχειρηματίας που το αγόρασε και οι συνεργάτες του θα ζητούσαν να ελέγξουν την επιχείρηση στην οποία ο Pitt είχε αφιερώσει χρόνο και χρήμα για να υπονομεύσει την επένδυση που είχε κάνει στο Miraval”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments