Nέα της αγοράς

Lufthansa: Ακυρώνει 3.000 πτήσεις το καλοκαίρι λόγω έλλειψης προσωπικού

Lufthansa: Ακυρώνει 3.000 πτήσεις το καλοκαίρι λόγω έλλειψης προσωπικού

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Sabah- Schengen Visa

Lufthansa: Η εταιρεία είχε ήδη πρόσφατα περικόψει το 5% των καλοκαιρινών πτήσεων τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, δηλαδή 900 συνδέσεις, επικαλούμενη «συμφόρηση και έλλειψη προσωπικού από την οποία υποφέρει ολόκληρος ο κλάδος

Η Lufthansa δεν αναμένει να σταματήσουν οι διαταραχές στην αεροπορική κυκλοφορία φέτος. “Αναμένουμε ότι η κατάσταση θα επανέλθει στο φυσιολογικό επίπεδο συνολικά το 2023”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa Detlef Kayser στην εφημερίδα “Welt”.

Μια βραχυπρόθεσμη βελτίωση το καλοκαίρι δύσκολα θα ήταν ρεαλιστικά εφικτή. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε είναι να μειώσουμε τον αριθμό των πτήσεων. Η Lufthansa ακυρώνει σχεδόν 3.000 από τις 80.000 πτήσεις της αυτό το καλοκαίρι λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η νέα ανακοίνωση αφορά την ακύρωση 2.200 πτήσεων ή περίπου το 3% του προγράμματός της

Η εταιρεία είχε ήδη πρόσφατα περικόψει το 5% των καλοκαιρινών πτήσεων τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, δηλαδή 900 συνδέσεις, επικαλούμενη «συμφόρηση και έλλειψη προσωπικού από την οποία υποφέρει ολόκληρος ο κλάδος των ευρωπαϊκών αερομεταφορών». Η χαμηλού κόστους θυγατρική της, Eurowings, είχε επίσης ανακοινώσει «πολλές εκατοντάδες λιγότερες πτήσεις» τον Ιούλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments