Πολιτική

Οικονόμου για συντάξεις: Ρεκόρ εποχών στην έκδοση κύριων συντάξεων

Οικονόμου για συντάξεις: Ρεκόρ εποχών στην έκδοση κύριων συντάξεων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οικονόμου για συντάξεις: Στο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στην έκδοση κύριων συντάξεων από την αρχή του έτους αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Στο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στην έκδοση κύριων συντάξεων από την αρχή του έτους αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στο Twitter. «Με σχέδιο προχωρήσαμε σε αποτελεσματικές νομοθετικές παρεμβάσεις πετυχαίνοντας ρεκόρ εποχών στην έκδοση κύριων συντάξεων, καθώς το α’ πεντάμηνο του 2022 έχουν εκδοθεί σχεδόν τόσες συντάξεις όσες ολόκληρο το 2019», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

Δείτε την ανάρτηση

Οικονόμου: Το ελληνικό τουριστικό προϊόν αποδεικνύει τη δυναμική του

Με ανάρτησή του κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στον ελληνικό τουρισμό. Στη δυναμική πορεία του Τουρισμού αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας οι αφίξεις επιβατών εξωτερικού για τον μήνα Μάιο καταγράφουν αύξηση της τάξης του 3,2% σε σχέση με τον Μάιο του 2019», αναφέρει στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments