Διεθνή

Ουκρανία: Σοκαριστικό βίντεο με τον πύραυλο στο εμπορικό κέντρο [vid]

Ουκρανία: Σοκαριστικό βίντεο με τον πύραυλο στο εμπορικό κέντρο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ουκρανία: Η επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Άμστορ στο Κρεμεντσούκ, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν 18 νεκροί και αρκετοί τραυματίες έφερε τεράστιο σοκ παγκοσμίως

Η επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Άμστορ στο Κρεμεντσούκ, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν 18 νεκροί και αρκετοί τραυματίες έφερε τεράστιο σοκ παγκοσμίως, με τις ουκρανικές αρχές να δημοσιεύουν βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

«Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας συλλέγει πολυάριθμα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι οι κατακτητές διέπραξαν σκόπιμα ένα αιματηρό έγκλημα πολέμου στο Κρεμεντσούκ» δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας Ιβάν Μπακάνοφ.

«Τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι η εκτόξευση των πυραύλων X-22 πραγματοποιήθηκε από στρατηγικά βομβαρδιστικάTupolev-22M3, τα οποία απογειώθηκαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Shaykovka στην περιοχή Kaluga. Οι ίδιοι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τον εναέριο χώρο της περιοχής Κουρσκ της Ρωσίας» αναφέρεται.

Σύμφωνα πάντα με τις ουκρανικές αρχές, «το βίντεο, που κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης του πυραύλου, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι κατακτητές έπληξαν πολιτικούς στόχους, ιδίως στο εμπορικό κέντρο. Αυτό αποδεικνύεται από πλάνα κλειστού κυκλώματος μέσα και γύρω από το εμπορικό κέντρο – υπήρχαν πολλοί επισκέπτες.

«Αυτή είναι μια παγωμένη εικόνα του τεράστιου πυραύλου που η Ρωσία εκτόξευσε σκόπιμα σε ένα εμπορικό κέντρο γεμάτο Ουκρανούς αμάχους σε μια στοχευμένη αεροπορική επιδρομή που ήταν προγραμματισμένο να συμπέσει με το πιο πολυσύχναστο μέρος της ημέρας για τη μέγιστη σφαγή»  αναφέρει στο κανάλι του στο Telegram ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών Αντόν Γκεραστσένκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments