Πολιτισμός

Μιλάνο: Stella McCartney μαζί με τον οίκο Cole & Son φτιάχνουν εντυπωσιακές ταπετσαρίες

Μιλάνο: Stella McCartney μαζί με τον οίκο Cole & Son φτιάχνουν εντυπωσιακές ταπετσαρίες

Πηγή Φωτογραφίας: SA Decor & Design= ANSA- Everton Glass

Μιλάνο: Με δύο νέες ηχηρές συνεργασίες

Η Stella McCartney, στο πλαίσιο του 60ού ετήσιου Salone del Mobile του Μιλάνου, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον βρετανικό οίκο Cole & Son, που εξειδικεύεται σε υφάσματα επιπλώσεων και ταπετσαρίες, καθώς και τον οίκο B&B Italia.

Στο πλαίσιο του θεσμού, η B&B Italia και η McCartney παρουσίασαν μια νέα εκδοχή της εμβληματικής πολυθρόνας Le Bambole του αναγνωρισμένου design brand, επενδεδυμένη με το χειροποίητο ύφασμα Fungi Forest Burgundy της σχεδιάστριας – ως μέρος της συλλογής Summer 2022. Η πολυθρόνα δεν είναι το μόνο κομμάτι που «ντύθηκε» με το διάσημο print, αφού και ο ηθοποιος Timothée Chalamet είχε επιλέξει να φορέσει ένα μπλε κοστούμι Fungi Forest πέρυσι στην πρεμιέρα του Dune στο Λονδίνο.

Η αγάπη της Stella McCartney για τα μανιτάρια (στα ιταλικά fungi) δεν είναι κάτι καινούριο

Μαζί με μια σειρά από άλλες σχετικές καμπάνιες, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας της πρώτης δερμάτινης τσάντας μανιταριών τον Οκτώβριο του 2022 (η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούλιο). Η επιτυχημένη designer άφησε επίσης το στίγμα της στο COP26 στη Γλασκώβη πέρυσι, όπου παρουσίασε μια έκθεση που αναδεικνύει τα μανιτάρια ως «Το μέλλον της μόδας».

Τα συγκεκριμένα δεν είναι μόνο νέα για τη Stella McCartney – η μετάβασή της στον κόσμο του interior. Η συγκεκριμένη συνεργασία τιμά επίσης την 50ή επέτειο της εμβληματικής πολυθρόνας Le Bamole, η οποία σχεδιάστηκε αρχικά από τον Mario Bellini το 1972.

Μάλιστα, η McCartney άφησε να εννοηθεί ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει σε αυτόν τον χώρο

Από την άλλη, οι ταπετσαρίες της είναι τώρα διαθέσιμες για αγορά στο website της Cole & Son. Παράγονται με υπόστρωμα που προέρχεται από 79% ανανεώσιμες ίνες και χρησιμοποιούν μια διαδικασία κατασκευής που χρησιμοποιεί 30% λιγότερα αέρια θερμοκηπίου από τα παραδοσιακά μη υφασμένα ταπετσαρίες τοίχου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments