Ελλάδα

Παρέμβαση Κούγια για Αδαμαντίδη: “Είναι το θύμα” – Οι αιχμές για τις πρώην συντρόφους

Παρέμβαση Κούγια για Αδαμαντίδη: “Είναι το θύμα” – Οι αιχμές για τις πρώην συντρόφους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Για την υπόθεση, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου εκπροσωπεί τον τραγουδιστή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό πρώην συντρόφου του.

Για την υπόθεση, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου εκπροσωπεί τον τραγουδιστή.

Σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του MEGA ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα όσα λέγονται -περί ξυλοδαρμού- είναι «στημένα» από τις δυο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη, σημειώνοντας πως στην συγκεκριμένη περίπτωσή το θύμα είναι ο τραγουδιστής.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα». «Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες.

«Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες», είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments