Lifestyle

Adele: Τραγούδησε για τον Τομ Κρουζ στο Λονδίνο

Adele: Τραγούδησε για τον Τομ Κρουζ στο Λονδίνο

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Express- Tico Urbano

Adele: "Επέστρεψα σπίτι" είπε χαρακτηριστικά η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Συγκινημένη φάνηκε η Adele πάνω στη σκηνή του BST Hyde Park Festival, μπροστά σε 65.000 θεατές που ήταν εκεί για να την ακούσουν, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Η 34χρονη τραγουδίστρια φορούσε μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα καθώς έδυε ο ήλιος στο Λονδίνο

“Είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα” φώναξε στο κοινό, ανάμεσα στο οποίο βρισκόταν μάλιστα ο ηθοποιός Τομ Κρουζ. Το πρώτο τραγούδι ήταν το αγαπημένο “Hello”. Χρειάστηκαν περίπου τρία τραγούδια για να χαλαρώσει και η ίδια μετά από τόσο καιρό, να νιώσει πάλι ο γνωστός εαυτός της και να πει ξανά “Θεέ μου, είμαι σπίτι”, εννοώντας προφανώς την πατρίδα της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας επέλεξε να πει μόνο 5 τραγούδια από τον νέο της δίσκο της και να προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει και να τραγουδήσει τις κλασικές της επιτυχίες.

Αυτό είναι το πρώτο σόου της Adele από τότε που είχε τραγουδήσει για δυο παραστάσεις στο Wembley το 2017. Την ίδια ημέρα είχε πει πως είχε κάνει πρόβα με τρία τραγούδια στο sound- check που προηγήθηκε της συναυλίας.

Πριν τη δική της εμφάνιση υπήρξε ένα γυναικείο line-up με τις Gabrielle, Self Esteem και Kasey Musgraves να ανοίγουν τη συναυλία πριν βγει η ντίβα της ποπ σκηνής.

Μετά το σόου, η Adele θα πήγαινε με την οικογένεια και τους φίλους της να χαλαρώσει στο μπαρ ‘TheQueen Vic’.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments