Ζώδια

Ζώδια Κυριακή 3 Ιουλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Κυριακή 3 Ιουλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Κυριακή 3 Ιουλίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Ζώδια Ιούλιος 2022: Κριός Οι πρώτες πέντε ημέρες του μήνα είναι ιδανικές είτε για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, είτε για να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τις δυσκολίες στην επικοινωνία που έφερε η παλινδρομή του Ερμή στις σχέσεις σας.

Αν και κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθήμερου θα παραμείνετε επικεντρωμένοι στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, οι τελευταίες δύο εβδομάδες του Ιουλίου θα είναι αφιερωμένες στα επαγγελματικά σας. Σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, αυτό το μήνα εάν δουλέψετε σκληρά, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Ταύρος Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος και αδρεναλίνη για τους Ταύρους, οι οποίοι θα ευνοηθούν από την έντονη ενέργεια του Άρη από τις 5 Ιουλίου έως και τις 20 Αυγούστου.

Αυτός ο μήνας, λοιπόν, θα σας βρει γεμάτους αυτοπεποίθηση και έτοιμους να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας, ενώ είναι η ιδανική ευκαιρία να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να λάβετε πρωτοβουλίες στη δουλειά. Προσοχή όμως! Μην αφήσετε το πάθος και την ανάγκη σας για αλλαγή να σας τυφλώσουν από τα πιθανά «red flags», αλλά επιλέξτε να κινηθείτε υπεύθυνα.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Δίδυμοι Μολονότι οι προηγούμενοι μήνες σας βρήκαν ιδιαίτερα κοινωνικούς, από τις 5 Ιουλίου θα παρατηρήσετε πως έχετε την ανάγκη να θέσετε την ηρεμία σας ως προτεραιότητα.

Έτσι, μια περίοδο ενδοσκόπησης θα ξεκινήσει, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοιτάξετε καλά τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα ανακαλύψετε νέα πράγματα πού ίσως δεν είχατε φανταστεί. Η φάση αυτή θα κρατήσει μέχρι και τις 28 του μήνα, οπότε και συνειδητοποιημένοι πλέον θα επιστρέψετε με νέα διάθεση, επιλέγοντας να συναναστραφείτε με όσους πραγματικά το αξίζουν. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, τα οικονομικά σας θα ευδοκιμήσουν.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Καρκίνος Ο Ιούλιος θα φέρει πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Στον επαγγελματικό τομέα, ο Δίας θα συνεχίσει να σας ευνοεί, επομένως μη διστάσετε να αναλάβετε πράγματα που μπορεί να θέλατε από καιρό αλλά ποτέ δεν τολμούσατε.

Αναφορικά με τα προσωπικά σας, μία νέα πανσέληνος πρόκειται να εισέλθει στη ζώνη της συντροφικότητας του ζωδίου σας, κάτι που θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, εάν φυσικά αποφασίσετε να δώσετε προτεραιότητα. Αλλά και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις φαίνεται πως αυξηθούν σημαντικά για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ότι σας «τραβάνε από παντού».

Όλες αυτές οι καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι ευχάριστες ως επί το πλείστον, εντούτοις θα φέρουν και στην επιφάνεια ορισμένα θέματα που προϋπήρχαν και αγνοούσατε για καιρό. Είναι, όμως, στο χέρι σας να σταματήσετε να αποφεύγετε προβλήματα δεξιά και αριστερά και να βάλετε μια τάξη.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Λέων Ως γνήσια λιοντάρια, ο Ιούλιος θα σας βρει έτοιμους να… «βρυχηθείτε», μόλις ο πλανήτης του πολέμου και του πάθους, Άρης, εισέλθει στη ζώνη των επαγγελματικών σας, κάτι που θα φέρει μεγάλη όρεξη για δουλειά και -επακολούθως- σημαντικές διακρίσεις.

Παράλληλα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να διοχετεύσετε την παραγωγικότητα αυτή και σε άλλες φιλοδοξίες σας, που έχουν να κάνουν με τη διατροφή, τη γυμναστική ή τα χόμπι σας.

Από την άλλη, η έντονη ενασχόληση με τα φιλόδοξα πρότζεκτ σας, μπορεί να σας κάνει να αμελήσετε την προσωπική και κοινωνική σας ζωή, επομένως φροντίστε να θέσετε προτεραιότητες συνειδητά και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Παρθένος Ο Ιούλιος ανοίγει νέους ορίζοντες για τους Παρθένους, οι οποίοι καλούνται να βγουν από το καβούκι τους και να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα που ίσως πάντα ήθελαν αλλά δεν τολμούσαν για τον ένα ή τον άλλο λόγο.

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για ταξίδια, εξόδους σε νέα μέρη και επαφή με καινούριους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή σας από οπτικές που δεν είχατε σκεφτεί στο παρελθόν. Η ερωτική σας ζωή θα ευδοκιμήσει από τα μέσα του μήνα και μετά, αρκεί να βρείτε το θάρρος να επικοινωνήσετε αυτά που νιώθετε!

Ζώδια Ιούλιος 2022: Ζυγός Ίσως το πιο τυχερό ζώδιο αυτού του μήνα, ο Ζυγός θα συνεχίσει να απολαμβάνει την εύνοια των άστρων, η οποία και θα κορυφωθεί στις 5 Ιουλίου, φέροντας νέες προοπτικές σε όλους τους τομείς.

Καθώς τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά, μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να κρατήσετε στην άκρη κάποια χρήματα για το μέλλον. Συγχρόνως, προτείνουμε να επικοινωνήσετε άμεσα οποιαδήποτε θέματα σας προβληματίζουν με φίλους, σύντροφο ή συγγενείς, αφού τα ευνοϊκά κοσμικά φαινόμενα εγγυώνται πως θα έχετε μια εποικοδομητική συζήτηση, χωρίς άσκοπες εντάσεις.

Έχοντας πλέον καταφέρει να απαλλαγείτε από τις παράλληλες σκέψεις που επηρέαζαν την κρίση σας, θα μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία που τόσο αναζητάτε.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Σκορπιός Πράγματα που μέχρι τώρα ήταν βαθιά θαμμένα ίσως αναδυθούν στην επιφάνεια, επομένως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιας σύγκρουσης με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, η οποία όμως εύκολα θα εξομαλυνθεί εάν προσπαθήσετε με ειλικρινή διάθεση να ακούσετε και να κατανοήσετε την άλλη πλευρά.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι προς το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά! Έχοντας ξεκαθαρίσει ορισμένα θέματα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και έχοντας μελετήσει νέες οπτικές, θα καταστρώσετε πλέον ένα σαφές πλάνο που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πραγματικότητα.

Είναι, επίσης, πιθανόν να λάβει χώρα κάποια επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν σας το οποίο σας έχει λείψει, ωστόσο καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να κρατήσετε τα τοξικά άτομα σε απόσταση.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Τοξότης Ένας μήνας γεμάτος παραγωγικότητα και δημιουργική διάθεση απλώνεται μπροστά στα μάτια σας, κάτι που σημαίνει ότι το πρόγραμμά σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς οι νέες δραστηριότητες που πρόκειται να έρθουν κάθε άλλο παρά δυσάρεστες θα είναι, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Εξάλλου, όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο με τις αστρολογικές προβλέψεις για ολόκληρο το 2022, από τον Απρίλιο μέχρι και το τέλος του έτους τα επαγγελματικά σας θα πηγαίνουν πολύ καλά.

Όσον αφορά τα προσωπικά σας, ο Δίας συνεχίζει να «χορεύει» στη ζώνη της αγάπης για το ζώδιό σας, επομένως ετοιμαστείτε για ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι, αρκεί να τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Αιγόκερως Μολονότι η επαγγελματική σας ζωή θα παραμείνει σταθερή -ή στάσιμη, ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να το δείτε-, τα προσωπικά σας θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για αυτόν τον Ιούλιο.

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να πείτε «αντίο» στα φαντάσματα του παρελθόντος, είτε πρόκειται για παλιά προβλήματα με τη σχέση σας, είτε για κάποια ερωτική απογοήτευση που δεν έχετε ξεπεράσει πλήρως.

Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να επεξεργαστείτε αυτά που σας στοιχειώνουν και στη συνέχεια να τα συζητήσετε, είτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει είτε με κάποιο καλό σας φίλο. Όταν, όμως, οι κουβέντες τελειώσουν, φροντίστε να δείτε τα πράγματα ως έχουν και να μην επιμένετε πεισματικά, ελπίζοντας σε κάποια αλλαγή. Αφήστε αυτά που σας βαραίνουν πίσω και προχωρήστε – οτιδήποτε και αν συνεπάγεται αυτό.

Ζώδια Ιούλιος 2022: Υδροχόος Ο έβδομος μήνας του τρέχοντος ημερολογιακού έτους θα φέρει μαζί του και μερικές τάσεις «φυγής», με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τα άγχη που σας πνίγουν.

Εάν ένα ταξίδι είναι δύσκολο, μπορείτε να οργανώσετε ακόμα και μία ολιγόωρη έξοδο σε ένα όμορφο μέρος κοντά στον τόπο κατοικίας σας, έπειτα από την οποία σίγουρα θα νιώσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια!

Ζώδια Ιούλιος 2022: Ιχθύς Μπορεί να νιώθετε πως ολόκληρο το σύμπαν αλλάζει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες μπροστά στα μάτια σας, εντούτοις η μοναδική σας ικανότητα να ελίσσεστε και να «ξεγλιστράτε» από τις δύσκολες καταστάσεις εξασφαλίζει όχι μόνο πως θα τα βγάλετε πέρα, αλλά και πως θα πετύχετε τον απόλυτο θρίαμβο -ιδίως στον τομέα των επαγγελματικών.

Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι και η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε νέες γνωριμίες, καθώς δεν είναι διόλου απίθανο το ενδεχόμενο να γνωρίσετε το σύντροφο των ονείρων σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments