Trash

Μαρτίκας και Βρισηίδα: Τα «καυτά» φιλιά και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Μαρτίκας και Βρισηίδα: Τα «καυτά» φιλιά και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - @spirosmartikas)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μαρτίκας και Βρισηίδα: Κοινές διακοπές στη Χαλκιδική

Από την αποχώρησή τους από το Survivor και έπειτα, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ζουν τον απόλυτο έρωτα. Οι δύο παίκτες που έγιναν ζευγάρι, κατά τη διάρκεια του  ριάλιτι επιβίωσης, διέψευσαν τελικά, όσους έλεγαν πως η σχέση τους είναι ψεύτικη και τους ήθελαν να χωρίζουν, μόλις φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Αφού ο Σπύρος Μαρτίκας πήγε να τη βρει στη Θεσσαλονίκη, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν και διακοπές μαζί, ενώ μοιράστηκαν πολλά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Μάλιστα, ο φαρμακοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες από το μπάνιο τους στην Χλακιδική. Το κλίμα μεταξύ τους φαίνεται άκρως ρομαντικό, με το ζευγάρι να είναι συνέχεια αγκαλιά, ενώ δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και δημόσια φιλιά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε: «Ποτέ μη μετανιώσεις για κάτι που σε έκανε να χαμογελάσεις».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο