Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες στη φυλακή για να μειώσει την ποινή του [vid]

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες στη φυλακή για να μειώσει την ποινή του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όπως είναι γνωστό οι φυλακισμένοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεροκάματα στη φυλακή, όπου μεταφράζεται μικρότερη διαμονή τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα και αυτό το δικαίωμα το πάρει και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Όπως είναι γνωστό οι φυλακισμένοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεροκάματα στη φυλακή, όπου μεταφράζεται μικρότερη διαμονή τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Αυτό το δικαίωμα το πάρει και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά και με τη δουλειά που κάνει εντός των φυλακών, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο πιλότος, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, να κατατεθεί αίτημα για να ξεκινήσει τα μεροκάματα, όπως έκανε και στον Κορυδαλλό, ώστε να μειωθεί αυτόματα η ποινή του και να κάνει αίτηση αποφυλάκισης στα 8 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 στη νέα φυλακή, στο Μαλανδρίνο ο δολοφόνος της Καρολάιν καθαρίζει σκάλες στη Β’ πτέρυγα. Την υπόλοιπη ημέρα δεν τον συναντάς εύκολα, καθώς προτιμάει να μένει στο κελί του και να διαβάζει βιβλία.

Ο Αναγνωστόπουλος… καιγόταν για τα μεροκάματα, καθώς ο νέος ποινικός κώδικας ορίζει ότι ένας ισοβίτης μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης στα 2/5 της ποινής του, μόνο αν έχει μεροκάματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει αίτημα αποφυλάκισης σε 8 χρόνια σύμφωνα με τον νόμο. Μείον ένα χρόνο που έχει ήδη εκτίσει, ενδεχομένως να μπορεί να βγει σε σε 7 χρόνια.

Με νέο “συγκάτοικο” στις φυλακές Μαλανδρίνου

Εδώ και λίγες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρινού, μιας και απορρίφθηκε το αίτημα για παραμονή του στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνος, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου τους, μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο πριν από 6 μέρες και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση και μετά από την παραμονή του σε κελί καραντίνας, μεταφέρθηκε σε θάλαμο. mpampis_anagnwstopoulos-diki_3

Ποιος είναι ο νέος του «συγκάτοικος»

Η εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο νέο του περιβάλλον. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφού κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments