Survivor: Η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χόρεψαν καυτό τσιφτετέλι για το κοινό

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv
Για μια τελευταία φορά για το φετινό Survivor έδωσαν όλοι οι πρώην παίκτες το παρών, στην μεγάλη βραδιά του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό το βράδυ της Τρίτης που έλαβε χώρα στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.
Μεταξύ άλλων, στη μαγική βραδιά βρέθηκε και ο Σάκης Αρσενίου που μπορεί να έμεινε για λίγες μόνο μέρες στον Άγιο Δομίνικο αλλά θέλησε να ανεβάσει το κέφι στα ύψη στον τελικό του Survivor. Έτσι, όσο οι επιτυχίες του τραγουδιστής διαδέχονταν η μία την άλλη, ο χορός και τα τσιφτετέλια δεν έλειψαν.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο κέντρο βρίσκονταν από την αρχή μόνο οι δυο φιναλίστ Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας, έσπευσαν να βρεθούν κοντά τους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο φίλες και καλλονές έμελλε να μαγνητίσουν τα βλέμματα, ανδρικά και μη, τόσο με την καλλίγραμμη σιλουέτα τους όσο και με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Έτσι, Ευρυδίκη και Βρισηίδα έσυραν για τα καλά τον χορό στον τελικό του Survivor
-
Πρίγκιπας George: Τι δουλειά θα κάνει το καλοκαίρι;
-
Άρης Σοϊλέδης: «Μου έμεινε μια πικρία, αλλά ήταν όμορφη εμπειρία»
-
David -Victoria Beckham: 23 χρόνια γάμου
-
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Όταν θα παντρευτεί η Δανάη, θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη»
-
Μικρούτσικος: Θα είμαι & του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας, αν δίνουμε τροφή για σκέψη στους τηλεθεατές
-
Κατερίνα Στανίση: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έμεινε στην ιστορία
Το σχόλιο σας