Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Καλάθης τέλος – Φαβορί ο Ουόλτερς

Παναθηναϊκός: Καλάθης τέλος – Φαβορί ο Ουόλτερς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Δεν πρόκειται να ασχοληθεί πλέον με την περίπτωση του Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός και στρέφει την προσοχή του στον Νέιτ Ουόλτερς

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί πλέον με την περίπτωση του Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” είχαν κάνει πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ στον Έλληνα γκαρντ για συμβόλαιο τριών ετών και περίμεναν την απάντηση του.

Σήμερα [11/7] ο μάνατζερ του παίκτη επικοινώνησε με το Τριφύλλι και τους πρότεινε τριετές συμβόλαιο με 4.5 εκατομμύρια ευρώ και όπως ήταν φυσικό η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική και έτσι στρέφει αλλού την προσοχή του, με το πρώτο φαβορί να είναι ο Νέιτ Ουόλτερς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς γνωρίζει εξαιρετικά τον Αμερικανό, μιας και τον είχε την περσινή σεζόν στο Βελιγράδι, υπό τις οδηγίες του. Ο 31χρονος πλέι μέικερ διαθέτει εμπειρία από την Euroleague και τα τελευταία χρόνια πέρασε από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Ούνικς Καζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Το περσινό καλοκαίρι το όνομά του «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και τελικά η «υπόθεση Ουόλτερς»… προχωράει 12 μήνες μετά. Άλλωστε, ο Μαυροβούνιος προπονητής συνεργάστηκε με τον Αμερικανό την περσινή σεζόν στο Βελιγράδι, έχει την καλύτερη άποψη για εκείνον και τον θεωρεί ως μια «σίγουρη λύση».

Για την ακρίβεια, ο Ουόλτερς πρωταγωνίστησε στην πορεία των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου μέχρι την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχοντας 8,5 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ κατά μέσο όρο με 39% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Στην Euroleague μέτρησε 11 πόντους ανά παιχνίδι με 36% πίσω από τα 6,75μ. μαζί με 2,6 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ κατά μέσο όρο. Σίγουρα, ένα από τα highlights της περσινής ευρωπαϊκής πορείας του ήταν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, στο οποίο είχε 18 πόντους με 6/10 δίποντα και 2/2 τρίποντα σε 24′.

Ο Ράντονιτς, λοιπόν, πιστεύει πως μπορεί να του… δώσει τα κλειδιά στη θέση «1», στην οποία υπάρχει και ο Πάρις Λι. Ταυτόχρονα, βέβαια, οι «πράσινοι» είναι ενεργοί στην αγορά και κοιτούν το πώς θα ενισχυθούν σε… όλες τις θέσεις τους με ποιοτικές λύσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments