Πολιτισμός

Τα 10 καλύτερα σιντριβάνια της Ευρώπης

Τα 10 καλύτερα σιντριβάνια της Ευρώπης

Πηγή Φωτογραφίας: OT.GR- Wikimedia Commons- TripAdvisor

Μια λίστα με τα 10 κορυφαία σιντριβάνια με τα περισσότερα Instagram posts σε όλο τον κόσμο.

Στην Ευρώπη βρίσκονται τα δέκα συντριβάνια που φιγουράρουν στις 10 πρώτες θέσεις μεταξύ των πιο δημοφιλών στον κόσμο κάτι που πιθανότατα οφείλεται στην κλασική αρχιτεκτονική.

Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού και την Ολλανδία, το comparethemarket.com έχει συντάξει μια λίστα με τα 10 κορυφαία σιντριβάνια με τα περισσότερα Instagram posts σε όλο τον κόσμο.

Η Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη στέφεται ως το πιο διάσημο σιντριβάνι με 590.869 αναρτήσεις. Το εμβληματικό σιντριβάνι είναι αγαπημένο σημείο για επιδείξεις μόδας και ρομαντικές φωτογραφίσεις γάμου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το #trevifountain έχει λάβει σχεδόν 600.000 δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Jet d’Eau στη Γενεύη, ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα αυτής της πόλης. Με τη μοναδική του κατασκευή που έχει βοηθήσει να αποκτήσει το διεθνές κύρος του, το #jetdeau έχει σχεδόν 150.000 αναρτήσεις στο Instagram που δείχνουν την ομορφιά τουF

Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα 10 κορυφαία σιντριβάνια στο Instagram είναι τα εξής:

Ας σημειωθεί ότι με 418 δημοσιεύσεις στο Instagram το εμβληματικό σιντριβάνι του Ηρακλείου με τα 4 λιοντάρια (γνωστό και ως Κρήνη των Λεόντων) βρίσκεται στην 26η θέση ξεπερνώντας το διάσημο σιντριβάνι της Trafalgar Square στον Λονδίνο (28η θέση)!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments