Αθλητισμός

Λεβαντόφσκι: Βέβαιη στη Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή του Πολωνού σούπερ σταρ

Λεβαντόφσκι: Βέβαιη στη Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή του Πολωνού σούπερ σταρ

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Λεβαντόφσκι: Δεδομένη θεωρούν τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Μπάγερν θα δώσει εντέλει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Πολωνού σούπερ σταρ.

Δεδομένη θεωρούν τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Μπάγερν θα δώσει εντέλει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Πολωνού σούπερ σταρ.

Ο «Λέβα» δεν σκοπεύει να ταξιδέψει την Κυριακή (17/7) μαζί με τους Βαυαρούς για την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός πως την Τρίτη (12/7) θα συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο «Säbener Strassee».

Η Μπάγερν περιμένει την Μπαρτσελόνα να ανεβάσει την προσφορά της σε ένα ποσό που θα φτάσει συνολικά τα 50 εκατ. ευρώ (45 εκατ. ευρώ cash και 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους), με τους Ισπανούς να επισημαίνουν πως η τελική πρόταση της «Μπάρτσα» θα κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή (15/7), προκειμένου να κλείσει το deal και να ταξιδέψει ο Λεβαντόφσκι μαζί της στη δική της περιοδεία στις ΗΠΑ από 23 έως 31 Μαΐου σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Ντάλας και Νέα Υόρκη.

Νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα με αυξημένες αποδοχές

Η Μπαρτσελόνα δείχνει και τον θέλει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και έτσι ανέβασε την προσφορά της προς την Μπάγερν Μονάχου και είναι αισιόδοξη για την απόκτηση του Πολωνού σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο σύλλογος της Βαρκελώνης προσφέρει 40 εκατ. και επιπλέον πέντε εκατ. ευρώ, ως μπόνους, για τον Πολωνό επιθετικό στην πρωταθλήτρια Γερμανίας. levadowski-2

Η πρώτη πρόταση ήταν λίγο πάνω από 30 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε από τους Βαυαρούς. Η Μπαρτσελόνα αναμένει δύσκολες διαπραγματεύσεις και ελπίζει πως με τη νέα πρόταση θα μπορέσει να εξασφαλίσει τη συναίνεση της ομάδας του Μονάχου, η οποία επιμένει να ζητά 60 εκατ. ευρώ, όπως σχετικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments