Πολιτική

Οικονόμου: Η κυβέρνηση καταφέρνει να δημιουργεί συνεχώς νέες εθνικές οικονομικές δυνατότητες

Οικονόμου: Η κυβέρνηση καταφέρνει να δημιουργεί συνεχώς νέες εθνικές οικονομικές δυνατότητες
Οικονόμου: Για μια σειρά θεμάτων όπως τα ενεργειακή, η πορεία των δημοσιονομικών, για την εταιρεία UBER, τις πολιτικές της κυβέρνησης και άλλα θέματα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Για μια σειρά θεμάτων όπως τα ενεργειακή, η πορεία των δημοσιονομικών, για την εταιρεία UBER, τις πολιτικές της κυβέρνησης και άλλα θέματα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. «Η Κυβέρνηση, στα τρία χρόνια που διαχειρίζεται τεράστιες διεθνείς κρίσεις, έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να δημιουργεί συνεχώς νέες εθνικές οικονομικές δυνατότητες, που της επιτρέπουν να εισαγάγει και να χρηματοδοτεί νέα μέτρα για την ανακούφιση της κοινωνίας και των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις των κρίσεων, δίχως να έχουμε επιβάλει νέους φόρους ή να έχουμε αυξήσει τους παλαιούς και φυσικά χωρίς να διακινδυνέψουμε τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας, κάτι που θα είχε οδυνηρές συνέπειες για το λαό μας. Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις και είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα έχουμε σύντομα στη διάθεση μας πρόσθετα εργαλεία και μέσα για το χειμώνα που έρχεται. Η στήριξη θα συνεχιστεί, όσο διαρκούν τα προβλήματα» σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Για την υπόθεση Novartis

«Έχω διευκρινίσει ότι σε ένα σκέλος των κατηγοριών, για τις οποίες παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο ο κ. Παπαγγελόπουλος, στις αρχικές ανακοινώσεις υπήρξε αστοχία. Ο κ. Παπαγγελόπουλος όμως -στον οποίο ο κ. Τσίπρας επί σειρά ετών είχε αναθέσει το χαρτοφυλάκιο του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αρμοδιότητα τα θέματα διαφθοράς- παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας, για ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, μεταξύ των οποίων και η Νovartis. Και να αναλογιστεί κανείς ότι ο κ  Παπαγγελόπουλος δεν είναι ο μόνος στενός συνεργάτης του, που η Δικαιοσύνη παραπέμπει σε Ειδικό Δικαστήριο . Το ίδιο συμβαίνει και με τον Υπουργό του που ήταν αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ.». για την υπόθεση Novartis.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

«Ο Πρωθυπουργός, διακρίνεται για την προσήλωσή του στη θεσμικότητα και τη συνέπεια λόγων και έργων, οι οποίες είναι βασικές προϋποθέσεις μιας σύγχρονης φιλελεύθερης Δημοκρατίας. Στη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας απέδειξε ότι πυξίδα της πολιτικής του είναι η σταθερότητα, ώστε οι Έλληνες πολίτες και οι ξένοι επενδυτές να νιώθουν σίγουροι και να μπορούν να σχεδιάζουν τη ζωή τους και τις δράσεις τους απρόσκοπτα». υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments