Πολιτική

Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οικονόμου: Ο κ. Οικονόμου εξήγησε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πήρε αναστολή υπό όρους μέχρι την έφεση με αποτέλεσμα την αποφυλάκισή του με βάση το νόμο του 2010 που ίσχυε και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Για το Antonov

“Η Κυβέρνηση εκλήθη να διαχειριστεί άλλη δύσκολη υπόθεση, με την πτώση του αεροσκάφους Antonov. Αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους ανάμεσα στους οικισμούς Αντιφίλιπποι και Παλαιοχώρι, μετέβησαν στο σημείο 15 Πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ ακολούθησαν επιπλέον πυροσβεστικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών ομάδων με δύο ειδικά οχήματα περισυλλογής επικίνδυνων υλικών, το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος», καθώς και ομάδα drones. Ακολούθησαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ΕΚΑΒ, ενώ συνδρομή παρείχαν και τα ελικόπτερα του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης. Η  περιοχή αποκλείστηκε άμεσα και δημιουργήθηκε περίμετρος ασφαλείας, ενώ οι κάτοικοι των οικισμών μετά το δυστύχημα ειδοποιήθηκαν με μήνυμα μέσω του 112 προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας” σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Για την κλιματική κρίση

“Για δεύτερο συνεχόμενο Καλοκαίρι, οι εικόνες που έρχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες αναδεικνύουν τις τραγικές συνέπειες της κλιματικής κρίσης, της οποίας οι επιπτώσεις είναι πια δραματικές. Δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της κλιματικής κρίσης και φέτος το Καλοκαίρι: Παρατεταμένος καύσωνας -με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 45 βαθμούς Κελσίου-  σε μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, και εκατοντάδες φωτιές που προκαλούν δυστυχώς τεράστιες καταστροφές σε πολλές χώρες, κυρίως την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Κροατία και τη Γαλλία” υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments