Πολιτισμός

P!nk: Με το νέο της τραγούδι στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για τις αμβλώσεις

P!nk: Με το νέο της τραγούδι στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για τις αμβλώσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - P!nk

P!nk: Ένας ύμνος διαμαρτυρίας που αξίζει να ακούσετε

Στα τόσα χρόνια της πορείας της στη βιομηχανία του τραγουδιού, η P!nk έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τον δυναμισμό της και το ταλέντο της να μετατρέπει τα κομμάτια που ηχογραφεί στα απόλυτα number one hits ανά εποχή. Πριν από μερικές ημέρες, η ίδια κυκλοφόρησε σε τραγούδι την απάντησή της προς τους followers της που αντέδρασαν στις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink)

Μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να καταργήσει τη συνταγματική προστασία του δικαιώματος στην άμβλωση, η P!nk έγραψε στο Twitter:

«Ας είμαστε ξεκάθαροι: αν πιστεύετε ότι η κυβέρνηση έχει δικαίωμα στη μήτρα μίας γυναίκας, στις δουλειές ή στο γάμο ενός ομοφυλόφιλου ή ότι ο ρατσισμός είναι εντάξει, τότε σας παρακαλώ στο όνομα του Κυρίου σας, να μην ακούσετε ποτέ ξανά τη μουσική μου».

Το “Irrelevant” έρχεται ως απάντηση-ύμνος διαμαρτυρίας -μαζί με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό και τραγουδοποιό Ian Fitchuk- στις απόψεις των χρηστών του διαδικτύου επί του θέματος, και γράφει εκ νέου:

«Ως γυναίκα με άποψη και το θάρρος να εκφράσω αυτή τη γνώμη, γίνεται πολύ κουραστικό όταν η μόνη ανταπάντηση είναι να μου λένε πόσο άσχετη είμαι. Είμαι σχετική επειδή υπάρχω κι επειδή είμαι άνθρωπος. Κανείς δεν είναι άσχετος. Και κανείς δεν μπορεί να μου στερήσει τη φωνή μου». Η καλλιτέχνιδα προσφέρει, παράλληλα, την υποστήριξή της στην οργάνωση When We All Vote και ανακοινώνει ότι τα έσοδά της από το “Irrelevant” θα διατεθούν στην εθνική, υπερκομματική πρωτοβουλία που δημιούργησε η Michelle Obama για την ενημέρωση των ψηφοφόρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments