Lifestyle

Kim Cattrall: Ναι είναι γεγονός θα επιστρέψει στο “Sex and the City”

Kim Cattrall: Ναι είναι γεγονός θα επιστρέψει στο “Sex and the City”

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Kim Cattrall: Η ηθοποιός μοιράστηκε μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αφού ο Michael Patrick King επιβεβαίωσε πως ο χαρακτήρας της Samantha Jones θα επιστρέψει στο “And Just Like That”, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει το πώς, η Kim Cattrall που υποδύθηκε τον iconic χαρακτήρα ανέβασε πριν από λίγες ημέρες μία εικόνα της από το Sex and the City.

Ειδικότερα, με αφορμή την ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η ηθοποιός θέλησε να αναρτήσει μία λήψη της ως Samantha για να ευχηθεί στον αμερικανικό λαό. Ήθελε, όμως, να στείλει κάποιο μήνυμα;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

Βέβαια, η ανάρτηση που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η συνάντησή της με την Patricia Field, την πρώην ενδυματολόγο της σειράς. Ειδικότερα, η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων θα συνεργαστεί ξανά με την Cattrall – με την οποία είναι πραγματικά φίλες- στη νέα της σειρά που θα προβληθεί στο Netflix.

Με τίτλο “Glamorous”, η Cattrall θα υποδυθεί μία διάσημη ιδρύτρια καλλυντικών, η οποία θα συνεργαστεί με τον YouTuber Miss Benny, που θα ενσαρκώσει έναν queer χαρακτήρα. “Όταν δουλεύεις με την ομάδα Α για το νέο συναρπαστικό σόου του Netflix Glamorous”, έγραψε στη λεζάντα της η Cattrall, αναρτώντας την εικόνα που είναι με την Field και άλλους συνεργάτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments