Πολιτισμός

Στο μουσείο Μπενάκη για μια εκρηκτική βραδιά οι WhoMadeWho

Στο μουσείο Μπενάκη για μια εκρηκτική βραδιά οι WhoMadeWho

Πηγή Φωτογραφίας: Mixmag Brasil

Πρόκειται για το πρώτο live show τους στην Αθήνα και μια από τις ελάχιστες αμιγώς live εμφανίσεις τους παγκοσμίως.

Το Full Circle παρουσιάζει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου τους Δανούς πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής WhoMadeWho live, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

Πρόκειται για το πρώτο live show τους στην Αθήνα και μια από τις ελάχιστες αμιγώς live εμφανίσεις τους παγκοσμίως. Οι τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες, μέσα από μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία διεθνών προδιαγραφών, θα ξεσηκώσουν το ελληνικό κοινό, υποσχόμενοι μια μοναδική βραδιά στον χώρο του Μουσείου Μπενάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Dance Music Promotion (@dancemusicpromotionofficial)

Από την ίδρυσή τους το 2004, οι WhoMadeWho έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πιο πρωτοποριακά underground συγκροτήματα της γενιάς τους, γνωστό για τα χαρακτηριστικά φωνητικά, τις ιδιαίτερες μελωδίες και την εμπνευσμένη σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής.

Το γκρουπ από τη Δανία, αποτελούμενο από τους Tomas Høffding, Tomas Barfod και Jeppe Kjellberg, έχει κάνει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, από το Sonar festival της Βαρκελώνης και το Burning Man στην έρημο της Νεβάδα έως τον εκπληκτικό ναό Abu Simbel στην Αίγυπτο για τη βιντεοσκόπηση του Cercle, με εκατομμύρια προβολές στα κοινωνικά μέσα.

Έχουν πληθώρα μουσικών παραγωγών σε EPs, singles και remixes καθώς και 7 albums στο δυναμικό τους σε labels όπως οι Kompakt, Innervisions, Life & Death και Watergate. Έχουν συνεργαστεί επίσης με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως οι Rampa, Mano le Tough, &Me, Dj Tennis, Axel Boman, Artbat, Adana Twins, Patrice Bäumel και Black Coffee.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments