Trash

Χρήστος Δάντης: Μαζί με την αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου μας εύχονται καλό καλοκαίρι

Χρήστος Δάντης: Μαζί με την αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου μας εύχονται καλό καλοκαίρι

Πηγή Φωτογραφίας: I Love Style

Χρήστος Δάντης: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με την γυναίκα της ζωής του Ασημίνα Χατζηανδρέου

Την πρώτη του κοινή φωτογραφία με τον ερωτά του  Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανάρτησε ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και αποκάλεσε την γυναίκα του «βουνό», όπως συνήθιζαν να τη φωνάζουν οι συμπαίκτες της μέσα στο survivor.

«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε. Καλό καλοκαίρι βουνό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Dantis (@christosdantis)

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ.

Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments