Lifestyle

Για διακοπές στην Ελλάδα ήρθε η Marie-Chantal

Για διακοπές στην Ελλάδα ήρθε η Marie-Chantal

Πηγή Φωτογραφίας: Newmyroyals

Η φωτογραφία που μαρτύρησε πως η διάσημη επιχειρηματίας είναι στη χώρα μας.

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της μέρη στον κόσμο, όπου ηρεμεί και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Marie-Chantal ταξίδεψε στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, δεδομένων των δεσμών που διατηρεί η οικογένειά της με την Ελλάδα.

Με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη επιχειρηματίας ενημέρωσε τους followers της πως βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το πού ακριβώς είναι τραβηγμένη η εικόνα.

Απαθανατίζοντας τον γιο της, Κωνσταντίνο – Αλέξιο, ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, μπροστά από τη θάλασσα, η Marie-Chantal αποκάλεσε παράδεισο το μέρος.

Πιθανότατα μαζί της είναι και ο σύζυγός της, Παύλος Γλύξμπουργκ και τα υπόλοιπα παιδιά τους, αφού συνήθως κάνουν οικογενειακές διακοπές. Για τον αν ακολούθησε και η κόρη τους, Μαρία-Ολυμπία, παραμένει άγνωστο, αφού πριν από λίγες ημέρες ανακηρύχθηκε ambassador του οίκου Louis Vuitton για την τσάντα Capucines, συνεπώς ενδέχεται ακόμα να την κρατούν οι υποχρεώσεις από τις διακοπές της.

View this post on Instagram

A post shared by Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Την τελευταία φορά που η οικογένεια βρέθηκε στην Ελλάδα ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, με αφορμή τον θρησκευτικό γάμο του αδερφού του Παύλου, Φιλίππου, με τη δισεκατομμυριούχο Nina Flohr, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών με εκλεκτούς καλεσμένους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments